Άμεση διάθεση και παράδοση στην Ελλάδα επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων Ford για περιορισμένο αριθμό οχημάτων

Έναν περιορισμένο αριθμό επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων εξασφάλισε η Ford Motor Ελλάς για τους πελάτες της. Τα επιβατικά μοντέλα είναι Focus, Puma, Kuga, Mustang Mach-E και Explorer ενώ τα επαγγελματικά αφορούν τα μοντέλα Transit Connect, Transit Courier και Ranger Raptor.

Το σημαντικό είναι ότι οι πελάτες που θα κάνουν την παραγγελία του μοντέλου που επιθυμούν μπορούν να το παραλάβουν άμεσα. Το μικρομεσαίο Focus είναι ετοιμοπαράδοτο στις εκδόσεις ST-Line X, Active και Active X. Το crossover Puma με τα κορυφαία επίπεδα εξοπλισμού είναι ετοιμοπαράδοτο στις εκδόσεις ST-Line X και Vivid Ruby.

Από τη στιγμή που η Ford Motor Ελλάς εξασφάλισε την άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση των νέων μοντέλων, τόσο στις επιβατικές όσο και στις επαγγελματικές εκδόσεις το ενδιαφέρον ήταν ιδιαίτερο αυξημένο.

Τα δημοφιλές Kuga είναι επίσης άμεσα διαθέσιμο στην έκδοση ST-Line και το plug-in υβριδικό Explorer στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση ST-Line.

Όσο για την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, οι πελάτες έχουν τώρα τη δυνατότητα να απολαύσουν άμεσα τις καταιγιστικές επιδόσεις, την κορυφαία αυτονομία κίνησης και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες του ηλεκτρικού «pony» της Ford τόσο στην πισωκίνητη (RWD) όσο και στην τετρακίνητη (AWD) έκδοση.


Transit Connect

Transit Courier

Η Ford μερίμνησε και για τους Έλληνες επαγγελματίες οδηγούς, εξασφαλίζοντας την άμεση διαθεσιμότητα στην Ελλάδα για δύο από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της γκάμας της. Ο λόγος για τα Transit Connect και Transit Courier, αμφότερα άμεσα διαθέσιμα στην έκδοση Trend.

Για τους λάτρεις των επιδόσεων και της απόλυτης off-road περιπέτειας, η Ford Motor Ελλάς διαθέτει για άμεση παράδοση τόσο το κορυφαίο Ranger Raptor με τον καταξιωμένο ντίζελ κινητήρα 2.0L EcoBlue 213PS, όσο και το ολοκαίνουργιο μοντέλο, το οποίο τροφοδοτείται από τον πανίσχυρο κινητήρα 3.0L EcoBoost V6 292PS της Ford.

Δείτε όλα τα μοντέλα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ford εδώ: https://www.ford.gr/

Άμεση διάθεση και παράδοση στην Ελλάδα επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων Ford για περιορισμένο αριθμό οχημάτων gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: