Αμάν πια δεν υπάρχει φιλότιμο; …23 παραβιάσεις απο ένα μεταγωγικό ;

Μηδενική η αντίδραση μας πλέον στο καθημερινό όργιο της Πολεμικής αεροπορίας στο Αιγαίο που κάνει ότι γουστάρει στο Αιγαίο με τις πλάτες του ΝΑΤΟ χρόνια τώρα ,αφού οι Πασάδες της Άγκυρας γνωρίζουν οτι εντολή κατάρριψης δεν πρόκειται να δοθεί ποτέ ,ότι και να συμβεί !!!

Είναι κρίμα και άδικο για αυτά τα παιδιά μας της Πολεμικής Αεροπορίας που καθημερινά αποδεικνύουν οτι τους έχουν τους Τούρκους και εμείς απλά περί  άλλων τυρβάζουμε !

Αλίμονο αν μετράγαμε τις δυνάμεις μας με τα πόσα αεροπλάνα έχουμε διαθέσιμα και πόσα πλοία σε κατάσταση πλεύσης ….Η Παροιμιώδης δήθεν ψυχραιμία μας έχει καταντήσει βλακεία και δειλία,σκληρές κουβέντες  αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να βρούμε άλλες !

Τόσα χρόνια που αναχαιτίζουμε Τούρκους στο Αιγαίο και η προσπάθειά μας να κατευνάσουμε το θηρίο  έχει αποδώσει κάτι ; Μαζεύουμε τις σφαλιάρες σωρηδόν απο τους  ξυπόλητους και πεινασμένους Αλβανούς και Σκοπιανούς κατ΄εντολή των Τούρκων !

Είναι δυνατόν να έχουμε μια από την καλύτερη αεροπορία στον Κόσμο τους καλύτερους αποδεδειγμένα  Πιλότους του ΝΑΤΟ και να μας περνάει κοκορέτσι σε όλο το Αιγαίο ένα μεταγωγικό ;

Έλεος πια που χάθηκε αυτό το έρμο φιλότιμο στα καφέ γύρω απο την Βουλή και ψιλοκουβέντα για τους ταλαίπωρους της γης …εξάλλου το Αιγαίο πέφτει κομματάκι μακριά από εδώ !

Άσε που μερικοί εθνοπατέρες  δεν παίρνουν καν χαμπάρι τι γίνεται καθημερινά στο Αιγαίο …Και αν παίρνουν σου απαντάνε αφοπλιστικά …Και τι θέλεις να κάνουμε πόλεμο ;

Κάποια μέρα θα αναγκαστούμε να αντιδράσουμε αλλά τότε  θα είμαστε  όπως κάθε χρόνο και σε χειρότερη κατάσταση από ότι είμαστε  την περασμένη χρονιά δυστυχώς για εμάς και τα παιδιά μιας !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 23η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :   -
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :   2 (1 CN-235 & 1 ε/π)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :    2
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :    -
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :      7
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :     16
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :     -

ΠΕΡΙΟΧΗ               :     ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ



Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: