Αινιγματικές οι δηλώσεις του Θέμου Αναστασιάδη για το μέλλον του ΟΛΑ

Αινιγματικές οι δηλώσεις του Θέμου Αναστασιάδη για το μέλλον του ΟΛΑ
Ο Θέμος Αναστασιάδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στη του με τον ΑΝΤ1, το μέλλον της εκπομπής «ΟΛΑ» και τη φημολογούμενη κόντρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Για το μέλλον της επιτυχημένης εκπομπής του ΑΝΤ1, ο ίδιος είπε: «Ήταν η τελευταία μας εκπομπή αυτή την εβδομάδα. Δεν ξέρουμε για του χρόνου. Αυτός είναι ένας προβληματισμός που εγώ τον περνάω κάθε καλοκαίρι. Δεν ξέρεις τι να κάνεις, μήπως πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό, αν πρέπει να συνεχίσεις αυτή την εκπομπή ή κάτι άλλο στη ζωή σου», προσθέτοντας με χιούμορ: «Έχασα και την ευκαιρία να γίνω Ευρωβουλευτής, τώρα θα περιμένω τις άλλες εκλογές».
Όσο για τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, ο Θέμος Αναστασιάδης τόνισε: «Δεν ασχολούμαστε στον ΑΝΤ1 με συμβόλαια. Και πέρσι νομίζαμε ότι είχαμε και όταν τσακωθήκαμε κάποια στιγμή, κοιτάξαμε το , αλλά δεν είχαμε. Δεν είναι τέτοιο ζήτημα! Είναι θέμα προσωπικής αναζήτησης. Δεν γίνονται αλλιώς αυτές οι δουλειές, μόνο με τον λόγο. Αυτόν πιστεύω εγώ περισσότερο από συμβόλαια».
Ποια είναι η δική του πρόθεση για το μέλλον της εκπομπής; «Μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε ένα διαφορετικό “ΟΛΑ”, το οποίο μπορεί να είναι αυτό που θα κάνουμε την επόμενη σεζόν ή αυτό που δεν θα κάνουμε καθόλου. Έχουμε δεχτεί με τον Βαγγέλη το γεγονός ότι συμφωνούμε στη διαφωνία. Ο Βαγγέλης είναι ωραία αυτά που σκέφτεται, αν και λίγο φλούφλικα. Εγώ πιστεύω πρέπει να είμαστε πιο ακραίοι» είπε ο διάσημος δημοσιογράφος και εκδότης.
Τέλος, για τη φημολογούμενη κόντρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με τους καλεσμένους των εκπομπών τους, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Πραγματικά δεν το έχω καταλάβει όλο αυτό, επειδή δεν ασχολούμαι. Δεν ασχολούμαι με τους καλεσμένους. Δεν υπήρξε τσακωμός με τον Γρηγόρη για να σφαχτούμε. Υπήρξε ένας προσωπικός τσακωμός με τον Βαγγέλη, τον οποίο κλείσανε. Εγώ, βέβαια, δεν αποδέχομαι να κατέβω στο επίπεδο να “χτυπήσω” ένα συνάδελφο, έναν άνθρωπο που ξέρω από παλιά και έχει έρθει εκατό φορές στην εκπομπή για έναν καλεσμένο, επειδή η ζωή τα έφερε οι εκπομπές να είναι η μία δίπλα στην άλλη», ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν βρέθηκε φέτος καλεσμένος στο ΟΛΑ, απάντησε: «Ο Βαγγέλης δεν τον κάλεσε. Εγώ θα τον καλούσα».

 

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: