Αγωγή 1,5 εκατ. ευρώ στον ιδιοκτήτη του Jumbo από τον Υπάτιο Πατμάνογλου

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου κατέθεσε αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατά της οικογένειας Βακάκη και της ασφαλιστικής εταιρίας, με την οποία ζητά περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση για το τραγικό δυστύχημα της 26ης Φεβρουαρίου που του στέρησαν τον γιο και τη γυναίκα του. Στο ίδιο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους ο υιός Βακάκη και ένας ακόμη φίλος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αγωγή κατατέθηκε στις αρχές Νοεμβρίου με τον Υπάτιο Πατμάνογλου να στρέφεται εναντίον του ιδιοκτήτη του οχήματος, των κληρονόμων του θανόντος οδηγού και της ασφαλιστικής εταιρίας. Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στις 20 Φεβρουαρίου, ενώ παράλληλα πραγματογνώμονα έχει διορίσει και η οικογένεια του συνοδηγού του Γιώργου Βακάκη.

Την ημέρα του δυστυχήματος, ο νεαρός οδηγός της μαύρης Porsche, Γιώργος Βακάκης, κινείτο με ταχύτητα που άγγιζε τα 320 χλμ./ώρα, όταν κάποια στιγμή πάτησε φρένο, το όχημα πλαγιολίσθησε και μπήκε με μπλοκαρισμένους τροχούς στο πάρκινγκ του 82ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού Αθηνών — Θεσσαλονίκης σκοτώνοντας τη σύζυγο του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία, και το ανήλικο αγοράκι τους, Παύλο.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: