Άγνωστο πότε θα επιστρέψει στις πίστες ο Marc Marquez μετά την τρομακτική του πτώση

Εκατομμύρια τηλεθεατές του Moto GP πάγωσαν όταν είδαν τον πρωταθλητή Marc Marquez να πέφτει στη διαδικασία ζεστάματος στην πίστα της Ινδονησίας το περασμένο Σάββατο. Σε μια δεξιά στροφή φαίνεται ότι άνοιξε περισσότερο το γκάζι και τότε έγινε το κακό.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε διάσειση και αποφασίστηκε να μην πάρει μέρος στο MotoGP της Ινδονησίας. Ο Marquez επιστρέφοντας αεροπορικώς στην Ισπανία ένιωσε ενοχλήσεις στα μάτια του. Στη Βαρκελώνη εξετάσθηκε  από τον οφθαλμίατρο που τον παρακολουθεί και διαπιστώθηκε ότι επέστρεψε το πρόβλημα διπλωπίας  που είχε.

Ο ειδικός οφθαλμίατρος επειδή ο αναβάτης της Repsol Honda βλέπει ένα αχνό είδωλο δίπλα στο βασικό αντικείμενο του συνέστησε ξεκούραση. Ο Marc Marquez στη Μαδρίτη έκανε και άλλες εξετάσεις για να σιγουρευτεί ότι δεν έχει κάποιο άλλο πρ΄βλημα από την πτώση του.

Οι αξονικές στο κεφάλι δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό αλλά από ότι φαίνεται θα μείνει εκτός αγώνων για αρκετούς μήνες. Και αυτό γιατί πρέπει να επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα η όρασή του. Ό ίδιος λέει ότι πάει καλά και θα επιστρέψει σύντομα στις πίστες.

Άγνωστο πότε θα επιστρέψει στις πίστες ο Marc Marquez μετά την τρομακτική του πτώση gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: