Αυτός είναι ο «Αρχάγγελος του θανάτου» που φοβούνται οι τζιχαντιστές!!

Αυτός είναι ο «Αρχάγγελος του θανάτου» που φοβούνται οι τζιχαντιστές!!

Αυτός είναι ο «Αρχάγγελος του θανάτου» που φοβούνται οι τζιχαντιστές!!

Σε σταρ εξελίσσεται ο Αμπού Αζραέλ, ο 40χρονος Ιρακινός μαχητής με την πλούσια γενειάδα που, αφού αφήνει ταΑυτός είναι ο «Αρχάγγελος του θανάτου» που φοβούνται οι τζιχαντιστές!! πέντε παιδιά του στο σχολείο, μάχεται κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Το όνομά του, Αμπού Αζραέλ (Abu Azrael), σημαίνει Πατέρας του Αρχάγγελου του Θανάτου και είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Ιρακινούς μαχητές ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Πριν ενταχθεί στην Ταξιαρχία Ιμάμης Αλί, η οποία πρόκειται για μια ιρακινή σιιτική παραστρατιωτική δύναμη χρηματοδοτούμενη από το Ιράν, ο 40χρονος μαχητής ήταν λέκτορας πανεπιστημίου, ο οποίος άφησε το σπίτι του και τις διαλέξεις για να πολεμήσει ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος τον Ιούνιο του 2014.

Όπως ο ίδιος ο Αζραέλ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ayyub Faleh al-Rubaie, δηλώνει στο πρακτορείο AFP, είναι πατέρας πέντε παιδιών: Όταν τα αφήνω στο σχολείο είμαι ένας ήρεμος άνθρωπος. Σε αυτούς όμως (σ.σ. Ισλαμικό Κράτος), δείχνω ένα διαφορετικό πρόσωπο, δηλώνει.

Ποιος είναι ο Αρχάγγελος του θανάτου που τρέμουν οι τζιχαντιστές;

Η φήμη του εξαπλώνεται με τόσο ραγδαίους ρυθμούς, που η σελίδα του στο Facebook έχει περισσότερους από 300.000 φίλους.

Σε φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, ο γιγαντόσωμος Αμπού Αζραέλ ποζάρει με το τσεκούρι του, ένα βαρύ οπλοπολυβόλο, ή ακόμα και με ένα αστραφτερό αραβικό σπαθί. Ο ίδιος επίσης λατρεύει να αναρτά selfie και σύντομα βίντεο με τους συμπολεμιστές του σε στιγμές χαλάρωσης ανάμεσα στις μάχες.

Μεταξύ των πολλών ιστοριών που κυκλοφορούν για το άτομό του, λέγεται ότι υπήρξε και πρωταθλητής του Ιράκ στο Τάεκ Βο Ντο.

Αυτός είναι ο «Αρχάγγελος του θανάτου» που φοβούνται οι τζιχαντιστές!! Αυτός είναι ο «Αρχάγγελος του θανάτου» που φοβούνται οι τζιχαντιστές!! Αυτός είναι ο «Αρχάγγελος του θανάτου» που φοβούνται οι τζιχαντιστές!!

 

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: