Αυτό το accessory trend δεν πρέπει να λείπει από τα φθινοπωρινά outfits σου

Αυτό το accessory trend δεν πρέπει να λείπει από τα φθινοπωρινά outfits σου

Το εν λόγω αξεσουάρ της σεζόν Fall/Winter 2020-21 «φωνάζει» chic υπερβολή και ιδού η απόδειξη.

Ακούγοντας τη λέξη «αξεσουάρ» σε πρώτη φάση σκέφτεσαι κοσμήματα, ζώνες ή τσάντες. Τα fashion items, δηλαδή, που συνοδεύουν και ολοκληρώνουν τα καθημερινά σύνολά σου. Είχες φανταστεί, όμως, ποτέ ότι ένα αξεσουάρ δε θα φοριόταν αυτούσιο, αλλά θα ήταν ενσωματωμένο σε κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου;

Αναφερόμαστε, βέβαια, στις αλυσίδες που φέτος τον χειμώνα γίνονται ένα με τις ζώνες, τις τσάντες, τα παπούτσια και τα ρούχα και που θα σου δώσουν έξτρα πόντους στυλ, αλλά και τη δυνατότητα να κάνεις fashion statement με ένα και μόνο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου.

Τα chain details αυτήν τη σεζόν έχουν maximal διάθεση μιας και κατά βάση λανσάρονται σε oversized εκδοχή. Ο Οίκος Dries Van Noten λέει «ναι» στις καπιτονέ τσάντες από λουστρίνι με ογκώδη χρυσή αλυσίδα, ενώ ο Saint Laurent παρουσιάζει την πιο κομψή εκδοχή της chunky αλυσίδας στον λαιμό.

Εκτός «γηπέδου», όμως, δε μένουν και οι λεπτομέρειες με αλυσίδα σε ψηλοτάκουνα πέδιλα ή mules, στην πλάτη ή το ντεκολτέ πλεκτών φορεμάτων και στις ζώνες. Τόσο οι Οίκοι Μόδας όσο και τα fashion girls στις street style εμφανίσεις τους έχουν αγαπήσει και αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο αυτό το νέο trend. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, λοιπόν, τα chain details την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-21 είναι πανταχού παρόντα, εκπέμπουν μια υπερβολή που μας αρέσει και σκοπεύουν να δώσουν νέα πνοή στα πιο basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Διάβασε ακόμα: Black & ite: 8 τρόποι να φορέσεις τον πιο elegant χρωματικό συνδυασμό

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: