CITROËN C3: Πρώτο σε ταξινομήσεις ανεξαρτήτως κατηγορίας το πρώτο τρίμηνο 2024

Το Citroen C3 βρέθηκε στην κορυφή των ταξινομήσεων στην κατηγορία των σούπερ μίνι και επιβεβαίωσε ότι είναι το δημοφιλές μοντέλο της Γαλλικής μάρκας

Τον Μάρτιο 2024 ταξινομήθηκαν 590 Citroёn C3, επιτυγχάνοντας  ποσοστό 19,8% στην κατηγορία B. Η σημαντική εμπορική  επιτυχία του μοντέλου αποτυπώνεται καλύτερα με βάση τις επιδόσεις του από την αρχή της χρονιάς μέχρι και σήμερα καθώς είναι πρώτο σε ταξινομήσεις μοντέλο στο διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου 2024, ανεξαρτήτως κατηγορίας με 2.307 ταξινομήσεις.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι το γαλλικό αυτοκίνητο αποτελεί μια ιδανική πρόταση στην αγορά προσφέροντας εξαιρετική σχέση αξίας / τιμής.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται και το C3 Enterprise  στην κατηγορία των μικρών VAN το διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου με 129 ταξινομήσεις και μερίδιο αγοράς 55,6%.  Το Citroen C3 πρωταγωνιστεί σε μια από τις σημαντικότερες κατηγορίες της αγοράς όντας διαθέσιμο σε εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου, καθώς και σε τρεις νέες εκδόσεις εξοπλισμού που καλύπτουν στο έπακρο τις προσδοκίες του αγοραστικού κοινού.

Σημαντικό είναι ότι τα μοντέλα της Citroën συνοδεύονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και πενταετή Οδική Βοήθεια.

CITROËN C3: Πρώτο σε ταξινομήσεις ανεξαρτήτως κατηγορίας το πρώτο τρίμηνο 2024 gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: