Αυτή είναι η αλήθεια για το κλεμμένο αυτοκίνητο του Ράλι Ακρόπολις SEAJET

Τα ξημερώματα της Κυριακής κλάπηκε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, το οποίο θα συμμετείχε στο Ράλι Ακρόπολις!

Πρόκειται για το Skoda Fabia R5 του Max Rendina!

Η κλοπή έγινε σε ξενοδοχείο των Βορείων Προαστίων, τη στιγμή που η αποστολή της ομάδας ξεκουραζόταν.

Το αυτοκίνητο βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου και οι κλέφτες κατάφεραν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να το «εξαφανίσουν» από εκεί, χωρίς να πάρει κανένας είδηση!!!!

Αρκετοί φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού έλεγαν η ρωτούσαν αν είδηση ήταν ψευδής!

Την απάντηση ήρθε να δώσει ο ίδιος ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος με ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα που διατηρεί στο Facebook ανακοίνωσε ότι του έκλεψαν στην Ελλάδα το Skoda Fabia R5.

.

Επίσης, αρκετοί ανέφεραν ότι το όνομα του Rendina δεν υπήρχε πουθενά στις λίστες για το Ράλι! Αυτό έγινε καθώς ο Ιταλός δήλωσε συμμετοχή μετά τη λήξη της προθεσμίας του SEAJETS. Παρόλα αυτά, έστω και καθυστερημένα ενέκριναν τη συμμετοχή του στον αγώνα.


Τρία είναι τα ερωτήματα που έχουν προκύψει από την κλοπή!

Υπάρχει πιθανότητα οι κλέφτες να… μην υπολόγισαν σωστά, καθώς το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν μπορεί να πουληθεί, ενώ παράλληλα ούτε τα ανταλλακτικά του μπορούν να βγουν στην αγορά, καθώς τα εξαρτήματα του κοστίζουν όσο ένα νέο ΙΧ.

Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο της σκόπιμης κλοπής, ώστε να ζητήσουν λύτρα από την ομάδα για τα τους επιστρέψει το αυτοκίνητο!

Ένα σενάριο το οποίο γράφεται από τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, είναι ότι υπάρχουν υποψίες πως η ίδια η ομάδα του Ιταλού οδηγού, μπορεί να εξαφάνισε το αυτοκίνητο ώστε να πάρει αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία!


Η συνολική αξία του Skoda Fabia R5 ανέρχεται στις 250.000 ευρώ!

Αυτή είναι η αλήθεια για το κλεμμένο αυτοκίνητο του Ράλι Ακρόπολις SEAJET

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: