7, 9 και 11 Μαΐου: «Eurovision Night» με τη Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ1 (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Εκλεκτούς καλεσμένους, απευθείας συνδέσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις, όλα τα τραγούδια της Eurovision, τα… μυστικά από τα παρασκήνια του μουσικού διαγωνισμού και πολλές εκπλήξεις επιφυλάσσει η εκπομπή της ΕΡΤ1 «Eurovision Night», με τη Τζένη Μελιτά, τα βράδια των Ημιτελικών και του Μεγάλου Τελικού.

Την Τρίτη 7 και την Πέμπτη 9 Μαΐου, στις 21:15, λίγο πριν από τους Α’ και Β’ Ημιτελικούς του 68ου Διαγωνισμού της Eurovision, και το Σάββατο 11 Μαΐου, λίγο πριν από τον Τελικό, που θα πραγματοποιηθεί, στις 22:00, στο Μάλμε της Σουηδίας, η θεματική εκπομπή της ΕΡΤ1 θα μας διασκεδάσει, θα μας ενημερώσει και θα σχολιάσει όλα όσα θα συμβούν στη μουσική γιορτή.
Η εκπομπή θα βρεθεί στην «καρδιά» του Διαγωνισμού, θα συναντήσει τους πρωταγωνιστές και θα παρουσιάσει όλα όσα μας ενδιαφέρουν. Παράλληλα, στο στούντιο θα είναι καλεσμένοι καλλιτέχνες που έχουν ξεχωρίσει με τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.
Η ένταση, ο ρυθμός και η μουσική της Eurovision πλημμυρίζουν το στούντιο της ΕΡΤ1 τις βραδιές των Ημιτελικών και του Τελικού.

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: