ΑΝΤ1 – «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ»: Η Πέγκυ Ζήνα σε μια μοναδική μουσική συνύπαρξη με τη Μελίνα Ασλανίδου (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Την Παρασκευή 10 Μαΐου, στις 24:00, στον ΑΝΤ1, η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, Πέγκυ Ζήνα, σε μια μοναδική μουσική συνύπαρξη με τη Μελίνα Ασλανίδου θα μας χαρίσουν μια ξεχωριστή «νύχτα» που θα μας ταξιδέψει.

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 πραγματοποίησε το 10ο exclusive live event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» στη βραβευμένη αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas στο The Mall Athens, με παρουσιάστρια τη ραδιοφωνική παραγωγό Γιώτα Τσιμπρικίδου.
Το κοινό του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 ενώθηκε σαν «Ένα» υπό τους ήχους και τις μαγευτικές ερμηνείες των δυο σπουδαίων γυναικών της ελληνικής δισκογραφίας, της Πέγκυς Ζήνα και της καλεσμένης της, Μελίνας Ασλανίδου.
Η Πέγκυ Ζήνα και η Μελίνα Ασλανίδου αναφέρθηκαν σε σημαντικές στιγμές και συνεργασίες της πρώτης, όπως αυτή με τον Δημήτρη Μητροπάνο, ενώ καθ΄ όλη τη διάρκεια του live, η Πέγκυ Ζήνα, δεν σταμάτησε να μαγεύει το κοινό με αγαπημένα τραγούδια, όπως το «Μόνη Καρδιά», «Νερό στη βάρκα», «Ματώνω» αλλά και το νέο της single «Κράτα με». Ένα από τα highlight της βραδιάς ήταν η ερμηνεία της στο τραγούδι «Ένα», το οποίο, όπως μοιράστηκε με το κοινό, την έχει συνδέσει άρρηκτα με τον ΡΥΘΜΟ 94.9, αφού το 2006 κυκλοφόρησε, για πρώτη φορά, αποκλειστικά από τον σταθμό που παίζει μόνο επιτυχίες.
Στη συνέχεια, οι δυο καλλιτέχνιδες, ένωσαν τις φωνές τους σε ανεπανάληπτα ντουέτα, όπως το «Υδροχόος» του Νίκου Παπάζογλου αλλά και το «Τι σου ‘κάνα και πίνεις», τη διαχρονική επιτυχία των Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου…

Την Παρασκευή 10 Μαΐου, στις 24:00, στον ΑΝΤ1, ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 μας προσκαλεί σε μια αξέχαστη μουσική «νύχτα» με τις μεγάλες επιτυχίες της μοναδικής Πέγκυς Ζηνα και της καλεσμένης της, Μελίνας Ασλανίδου, και υπόσχεται να μας χαρίσει για άλλη μια φορά δυνατές στιγμές και δυνατές αναμνήσεις. Μην τη χάσετε!

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: