Αυτή είναι η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της γυναίκας που κατηγορείται για την υπόθεση της 10χρονης

Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης, κοντά σε σχολεία στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για την Ειρήνη Μούρθου (του Κοσμά και της Ευαγγελίας), η οποία μετά την απολογία της ενώπιον της α’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

Σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 22-12-2020, «αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων».

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388456 και 2310-388458, ενώ εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Αρνείται τις κακουργηματικές κατηγορίες

Σε βάρος της 33χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες μη έχοντας συμπληρώσει ο ανήλικος τα 14 έτη, βι@σμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο – παθόντα ο οποίος δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, πορνογραφία ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το δωδέκατο έτος της ηλικίας του, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστικά ιδία χρήση και έκθεση.

Η κατηγορούμενη -απολογούμενη- αρνήθηκε τις βαρύτατες πράξεις που της αποδίδει το κατηγορητήριο και συνδέονται με ασελγείς πράξεις στην μικρή, αποδεχόμενη μόνο την προμήθεια ναρκωτικών, την οποία απέδωσε στην τοξικοεξάρτησή της, ενώ υπέβαλε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Διαβάστε επίσης: Αρπαγή 10χρονης Μαρκέλλας: «Με ακολούθησε οικειοθελώς» είπε στην απολογία της η 33χρονη

ellada

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: