Αντιδήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης: Οι γυναίκες οφείλουν να μην υποκύπτουν σε εκβιασμούς

Η αντιδήμαρχος Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης,  Όλγα Πολίτη η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα εκβιασμού με ψεύτικες και μονταρισμένες γuμνές φωτογραφίες της μίλησε στο MEGA για την περιπέτεια που βίωσε, όταν κάποιος έκανε μοντάζ σε φωτογραφίες της και τις ανέβασε στο διαδίκτυο.

«Είμαι χαρούμενη, αισιόδοξη και πιστεύω ότι θα βρεθούν αυτοί οι οποίοι έχουν κάνει αυτό το έγκλημα απέναντι στη ζωή μου, την προσωπικότητά μου κι στην οικογένειά μου. Το τελευταίο διάστημα πριν από δύο μήνες, αναφερόταν συνεχώς το όνομά μου, σε ιστοσελίδες ότι θα είμαι σε ψηφοδέλτια κόμματος. Ξεκίνησε απλά να ακούγεται το όνομά μου, και στη συνέχεια, τον Ιανουάριο έγινα αντιδήμαρχος», ανέφερε αρχικά η Όλγα Πολίτη.

«Έτσι ξεκίνησε αυτή η ιστορία, από το Facebook, μετά σε άλλες ιστοσελίδες και μετά με διάφορα emails, προσπαθώντας να αποδείξουν πράγματα τα οποία βεβαίως δεν υπάρχουν. Υποψιάζομαι κάποια άτομα, υπάρχουν τρανταχτά δείγματα. Οι έρευνες θα δείξουν γρήγορα ποιος είναι υπεύθυνος. Πιστεύω δεν είναι ένα άτομο», συμπλήρωσε.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqizyap7o2o9)

«Είναι μία μάχη που πρέπει να τη δώσω μόνη μου, αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο για την συμπαράστασή του προς το πρόσωπό μου και την στήριξη του», επεσήμανε.

Όσο για το τι μήνυμα στέλνει στις γυναίκες που έχουν βιώσει παρόμοιο περιστατικό, απαντά: «Θα πρέπει να προσφεύγουν στη δικαιοσύνη και να κάνουν τα δέοντα για προστατεύουν την τιμή και την αξιοπρέπειά τους. να μην υποκύπτουν στους εκβιασμούς, σίγουρα να στηρίζονται η μία στην άλλη και να μην το βάζουν κάτω», τόνισε κλείνοντας η Όλγα Πολίτη.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: