Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο δημιουργός του «Ράδιο Καψούρα» απαντά – Γιατί τον ρώτησα αν είναι καψούρης

Εξηγήσεις για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να ρωτήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν είναι καψούρης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο πρωθυπουργός στην Κοζάνη το μεσημέρι της Τρίτης, έδωσε ο ιδρυτής του Ράδιο Καψούρα από την Πτομελαΐδα.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqib26qkwitl)

«Του άρεσε η ερώτηση θα μπορούσα να πω του Πρωθυπουργού. Την αντιμετώπισε ο ίδιος με χιούμορ» δήλωσε στην ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Λάζαρος Λαζαρίδης προσθέτοντας ότι «οι υπόλοιποι πιάστηκαν εξαπίνης γιατί δεν περίμεναν να υποβάλει κάποιος μια τέτοια ερώτηση».

Όπως ανάφερε υπέβαλε την ερώτηση αφενός λόγω της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και αφετέρου για να διακόψει τις κουραστικές ερωτήσεις-απαντήσεις μιας τέτοιας συνέντευξης τύπου. «Ήθελα να σπάσω κατά κάποιον τρόπο τον πάγο και λειτούργησα αυθόρμητα. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος παό την Πτολεμαΐδα.

Στην ερώτηση, πάντως, αν η ερώτηση έγινε με το βλέμμε σε κάποιο πρόσωπο με το οποίο ο ίδιος είναι καψούρης, ο Λάζαρος Λαζαρίδης απάντησε ότι «μέσα μου υπήρχαν και δεύτερες σκέψεις» αν και, όπως υποστηρίζει, δεν σκέφθηκε να εντυπωσιάσει με αυτόν τον τρόπο το έτερον του ήμισυ: «Δεν το είχα προγραμματίσει».

Στην ερώτηση, τέλος, τι είναι για τον ίδιο η καψούρα, απάντησε «είναι μία ευρύτερη έννοια για μένα, ένας τρόπος ζωής, μία ιδιαίτερη κουλτούρα, καθαρά ελληνική λέξη» σκεπτικό το οποίο εφάρμοσε στο διαδικτυακό Ράδιο Καψούρα που έστησε πριν από λίγα χρόνια στην Πτολεμαΐδα.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: