8 Απίστευτα Μοναδικοί Άνθρωποι που Δεν θα Πιστεύετε ότι Υπάρχουν. Με τον 7ο, θα σας Σηκωθεί η Τρίχα…

Μέσα από την εξέλιξη, κάθε μέρος του σώματος έχει σχεδιαστεί για να υπηρετεί μια λειτουργία. Τα μάτια, τα αυτιά, το στόμα, το δέρμα, ο εγκέφαλος, όλα είναι σχεδιασμένα για να υπηρετούν τον σκοπό τους.

Αλλά μερικές φορές, κάποιοι άνθρωποι αποκτούν παράξενα χαρακτηριστικά, είτε φυσικά είτε τεχνητά. Σας παρουσιάζουμε μια λίστα 8 ατόμων με τα πιο παράξενα χαρακτηριστικά, όπως τεράστια χέρια, μικροσκοπικές μέσεις και άλλα πολλά.

Διαβάστε περισσότερα γι’αυτούς τους ανθρώπους παρακάτω.

Michele Kobke

Η φωτογραφία αυτή δεν είναι επεξεργασμένη. Αυτή είναι η Michele Kobke και ο λόγος που βρίσκεται στην λίστα μας είναι προφανής. Η μέση της είναι 40 εκατοστά και αποτελεί ένα τρομακτικό αλλά και ενδιαφέρον θέαμα.

Η Michele, η οποία είναι από την Γερμανία, είναι από τα λίγα άτομα αυτής της λίστας που δεν πέτυχε αυτό το παράξενο χαρακτηριστικό με φυσικό τρόπο. Για να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα, κοιμόταν με κορσέ για 3 χρόνια. Σκοπεύει να μικρύνει την μέση της άλλα 5 εκατοστά, παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών.

Mandy Sellars

Όταν γεννήθηκε η Mandy Sellars, ήταν ξεκάθαρο ότι τα πόδια της ήταν δυσανάλογα με το υπόλοιπο σώμα της. Με τα χρόνια, ο κοσμός της παρέμεινε τέλειος, αλλά τα πόδια της δεν σταμάτησαν ποτέ να επεκτείνονται.

Το 2006 βρέθηκε ότι πάσχει από το σύνδρομο του Πρωτέα, το οποίο επηρεάζει μόλις 120 άτομα παγκοσμίως. Της ακρωτηρίασαν το αριστερό πόδι το 2010, αλλά άρχισε να μεγαλώνει ξανά.

Mohammad Kaleem

Ο Mohammad Kaleem, ένα 10χρονο αγόρι από το Jharkjhand της Ινδίας, γεννήθηκε με μια σπάνια γενετική διαταραχή, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τεράστιες παλάμες. Η κατάσταση έγινε χειρότερη, καθώς οι χωριανοί δεν γνώριζαν την αιτία και τον ονόμασαν παιδί του Διαβόλου. Αλλά πλέον ξέρουν από τι πάσχει.

Ο τοπικός γιγαντισμός είναι μια πάθηση στην οποία ένα μέρος του σώματος γίνεται μεγαλύτερο από το συνηθισμένο μέγεθος. Στην περίπτωση του Kaleem, αυτό το μέρος είναι τα χέρια του. Μετά την φήμη που απέκτησε από τα μέσα, οι γιατροί έμαθαν για την περίπτωση του και μείωσαν το μέγεθος των χεριών του ώστε να μπορεί να τα χρησιμοποιεί.

Amoo Hadji

Είναι ελεύθερος και ψάχνει την αγάπη. Ο 80χρονος Amoo Hadji από το Ιράν έχει να κάνει μπάνιο 6 δεκαετίες. Επίσης, καπνίζει τσιγάρα με περιττώματα ζώων.

Όταν τον ρώτησαν για την ζωή του, ο Amoo απάντησε ότι 60 χρόνια πριν πέρασε κάποιες συναισθηματικές δυσκολίες. Από τότε δεν έχει καθόλου ανθρώπινες παρέες. Και σαν να μην έφτανε η έλλειψη προσωπικής υγιεινής, ο Amoo απεχθάνεται το καθαρό φαγητό και νερό. Δεν είναι και συνηθισμένος πολίτης…

Paul Karason

Ούτε αυτή η φωτογραφία έχει υποστεί επεξεργασία! Ο συγχωρεμένος Paul Karason ήταν γνωστός και ως Μπαμπαστρούμφ εξαιτίας του χρώματος του δέρματος του. Ο λόγος που το δέρμα του είχε ένα μπλε χρώμα ήταν λόγω μιας ένωσης αργύρου που χρησιμοποιούσε για πάνω από μία δεκαετία για να θεραπεύσει την δερματίτιδα.

Η αργυρία είναι μια πάθηση που εμφανίζεται όταν το δέρμα είναι υπερεκτεθειμένο στο ασήμι. Για να καταπολεμήσει την δερματίτιδα, ο Paul άρχισε να καταναλώνει κολλοειδές ασήμι, το οποίο είναι ένα εναιώρημα αργύρου σε υγρή βάση.

Wang Fang

Η ιστορία της θα ταίριαζε σε βιβλία ενθάρρυνσης. Η Wang Fang γεννήθηκε με τα πόδια γυρισμένα προς τα πίσω.

Ωστόσο, η αναπηρία της δεν την κράτησε πίσω. Πλέον δουλεύει σαν σερβιτόρα. Επίσης, ισχυρίζεται ότι τρέχει πιο γρήγορα από τους φίλους της και ότι δεν βλέπει τον εαυτό της σαν άτομο με αναπηρία. Αυτό θα πει θετική σκέψη.

Claudio Olivera

Με το κεφάλι ανάποδα, οι γιατροί ζήτησαν από την μητέρα του να τον αφήσει να πεθάνει, γιατί αν συνέχιζε, η ζωή του δεν θα ήταν πολύ ευχάριστη. Αλλά ο Claudio και η μητέρα του δεν ήταν έτοιμοι να τα παρατήσουν τόσο εύκολα. Ο Claudio είναι από την Βραζιλία.

Έχει αψηφίσει όλες τις πιθανότητες, κάνει ενθαρρυντικές ομιλίες και γράφει βιβλίο. Ο Claudio γεννήθηκε με arthrogryposis , μια πάθηση που έχει ως αποτέλεσμα το λύγισμα δύο ή περισσότερων αρθρώσεων. Παρά τους σωματικούς περιορισμούς, ο Claudio δεν ντρέπεται ποτέ να εκφράζει αυτό που σκέφτεται και αποτελεί έμπνευση για πολλούς.

Carlos Rodriguez

Ο Carlos Rodriguez, γνωστός και ως Carlos “Halfy” Rodriguez, έχει μισό κεφάλι, λόγω αυτοκινητιστικού ατυχήματος. Οι γιατροί του έκοψαν μεγάλο μέρος του οστού και της σάρκας για να τον κρατήσουν στην ζωή.

Και τι λέει; «Μην παίρνετε ναρκωτικά». Σας συμβουλεύουμε να ακούσετε τα λόγια του.

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: