7-11 Αυγούστου αναμένεται στην Αλεξ/πολη μεγάλο ρεύμα Τούρκων επισκεπτών

7 11 Αυγούστου αναμένεται στην Αλεξ/πολη μεγάλο ρεύμα Τούρκων επισκεπτών
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους συναδέλφους για την επικείμενη άφιξη τουριστών στην πόλη της Αλεξανδρούπολης τις προσεχείς ημέρες.
Πιο συγκεκριμένα από την Τετάρτη 07 Αυγούστου έως και την Κυριακή 11 Αυγούστου 2013 και ενόψει της μεγαλύτερης θρησκευτικής εορτής της γείτονος χώρας αναμένεται στην πόλη μας

το μεγαλύτερο τουριστικό κύμα Τούρκων πολιτών που μας έχει επισκεφτεί τα τελευταία .
Παράλληλα από εχθές 01 Αυγούστου και για μία ακόμη χρονιά, έχουν καταλύσει σε γνωστό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, Γαλλοεβραίοι τουρίστες, οι οποίοι θα παραμείνουν έως και τις 22 Αυγούστου.
Η παρουσία τόσων τουριστών – εν δυνάμει καταναλωτών στην περιοχή μας δύναται να ενισχύσει την και την κατανάλωση στα εμπορικά καταστήματα της πόλης και να αποτελέσει σημαντική οικονομική και ψυχολογική ανάσα στην τοπική .
Χρέος μας είναι να υποδεχθούμε όλους αυτούς τους τουρίστες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσφέροντας τους φιλοξενία, εξαιρετική εξυπηρέτηση και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ώστε ως επιχειρηματίες και πολίτες αυτής της υπέροχης πόλης, να αποκομίσουμε τα μέγιστα δυνατά οφέλη, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα.
Εφιστούμε την προσοχή των συναδέλφων σε αυτονόητα ζητήματα συμπεριφοράς, εξυπηρέτησης και προαιρετικής διεύρυνσης ωραρίου και τους καλούμε να πράξουν τα δέοντα ώστε η συνολική της αγοράς να είναι ελκυστική.

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: