6 προσλήψεις στο Δήμο Γορτυνίας

6 προσλήψεις στο Δήμο Γορτυνίας

Πρόσληψη στον Δήμο Γορτυνίας: ενός (1) ατόμου οδηγού αυτοκινήτου ΔΕ29, ενός (1) ατόμου ΔΕ Διοικητικού και τεσσάρων (4) ατόμων ΥΕ Εργατών για κατεπείγουσες εποχιακές και πρόσκαιρες ανάγκες

και συγκεκριμένα για την υλοποίηση του Προγράμματος υλικής επισιτιστικής βοήθειας στο Δήμο Γορτυνίας.

ΕιδικότηταΑριθμός ατόμωνΕιδικά τυπικά προσόντα
ΔΕ29 οδηγού αυτοκινήτουένα (1)Ισχύουσα ερασιτεχνική άδεια οδήγησης Β’κατηγορίας και απολυτήρι ος τίτλος Δευτεροβάθμ ας εκπαίδευσης ή πρωτοβάθμ ας εκπαίδευσης ή εν έλλει ψη των ανωτέρω οποιασδήποτε τίτλος εκπαίδευσης.
ΔΕ Διοικητικούένα (1)

α) Απολυτήριος τίτλος:

–   Ενιαίου Λυκείου ή

Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, ανεξάρτητα από κλάδο ή ειδικότητα ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλος ισότιμος

και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

β) Γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου.

ΥΕ Εργατών γενικών καθηκόντωνΤέσσερα (4)Δεν απαι τούνται τυπι κά προσόντα

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ1.    – Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.2.    – Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.3.    – Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλι κού Κώδ κα (καταδίκη, υποδι κία, δι καστι κή συμπαράσταση).4.    Σε περίπτωση που υποβληθούν περι σσότερες αι τήσει ς υποψηφίων από τον αρι θμό ατόμων που ζητούνται ανά ει δι κότητα με τα ίδια προσόντα θα ληφθεί υπόψη η απόλυτη σει ρά προτεραι ότητας υποβολής της αίτησης στο Δήμο με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία κατάθεσης.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΗ διάρκεια απασχόλησης του εν λόγω προσωπικού δεν μπορεί να υπερβαίνει τους δύο μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα ( 12 ) μηνών. Ο υπολογισμός του δωδεκαμήνου γίνεται με αφετηρία το τέλος της απασχόλησης για την οποία ο υποψήφι ος πρόκει ται να προσληφθεί και προς τα πίσω.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝΟι ενδιαφερόμενοι υποβάλουν την αίτησή τους αυτοπροσώπως στον Δήμο Γορτυνίας, Τμήμα ανθρώπινου Δυναμικού, Δημητσάνα, εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημερομηνία της δημοσίευσης της παρούσης. ( δηλαδή από 05-01-2016 έως και 09-01-2016).

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝΟι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υττοχρεωπ κά τα εξής δι και ολογητι κά επι κυρωμένα: 1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομι κής ταυτότητας. 2 Φωτοαντίγραφο της ισχύουσας άδειας οδήγησης.3.    Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών(όπου απαιτείται).

4.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα: α) ότιδεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ1 υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οι κονομι κής εκμετάλλευσης της γενετήσι ας ζωής,

β) ότι δεν είναι υπόδι κοι και δεν έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παρεγράφηκε, γ) ότι δεν έχουν, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολι η κά τους δι και ώματα και για όσο χρόνο δι αρκεί η στέρηση αυτή, ότι δεν τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση β) στην οποία να δηλώνει ο υποψήφιος αν απασχολήθηκε σε δημόσια υπηρεσία ή ΝΠΔΔ της παρ. 1, του άρ. 14 , του ν. 2190/94 με την ιδιότητα του εποχι ακού εργαζόμενου ή για κάλυψη περι οδ κών ή πρόσκαι ρων αναγκών ή όχι προκει μένου να κρι θεί εάν αυτός ο υποψήφιος έχει κώλυμα πρόσληψης ή όχι , σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παρ. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ. Σε περίπτωση που έχει απασχοληθεί να δηλώνει την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκε και την ακριβή χρονική διάρκεια της αππσχόλησής του (έναρξη – λήξη ).

Πηγή: dikaiologitika.gr

ergasia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: