3 λόγοι που δεν μπορείς να χωρίσεις με το αγόρι σου ενώ ξέρεις πως πρέπει

Βρίσκεσαι σε μια που γνωρίζεις ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά, αλλά δυσκολεύεσαι να το τελειώσεις; Αναρωτιέσαι γιατί δεν μπορείς να χωρίσεις με κάποιον παρόλο που γνωρίζεις ότι πρέπει;

Το να χωρίζεις κάποιον, είτε το θέλεις, είτε όχι, δεν είναι ποτέ εύκολο. Μπαίνεις σε μία σχέση γεμάτη ελπίδα και το να την τελειώσεις μπορεί να μοιάζει με το τέλος ενός ονείρου. Ή το τέλος ενός εφιάλτη.

Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους δεν μπορείς να χωρίσεις κάποιον ακόμη κι αν ξέρεις ότι πρέπει. Το να τους γνωρίζεις μπορεί να κάνει τον χωρισμό λίγο πιο εύκολο.

Φοβάσαι πως θα μείνεις μόνη για πάντα

Αυτός μπορεί να είναι ο νούμερο ένα λόγος για τον οποίο δεν μπορείς να χωρίσεις με κάποιον, ακόμα κι αν ξέρεις ότι πρέπει.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που δεν ανησυχεί πως θα μείνει μόνος για πάντα αν χωρίσει με τον σύντροφό του. Μπορώ να σου πω, με 100% βεβαιότητα, ότι εάν χωρίσεις με κάποιον που δεν σε κάνει ευτυχισμένη και είσαι πρόθυμη να κυκλοφορήσεις ξανά, θα βρεις κάποιον άλλο για να σε αγαπήσει. Είσαι καταπληκτική και το άλλο σου μισό είναι κάπου εκεί έξω και σε περιμένει.

Επιπλέον, εάν δεν μπορέσεις να χωρίσεις με κάποιον τότε θα είσαι καταδικασμένη σε μία δυστυχισμένη σχέση, και λόγω του κολλήματος δεν θα μπορείς να βρεις κάποιον άλλον. Έτσι, εάν δεν μπορείς να χωρίσεις με κάποιον ακόμα κι αν ξέρεις ότι πρέπει, δεν θα πας ποτέ παρακάτω και θα μείνεις κολλημένη σε μια σχέση χωρίς μέλλον και εξέλιξη.

Δεν θέλεις να τον πληγώσεις

Αυτός είναι ένας τεράστιος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι αγωνίζονται να χωρίσουν με κάποιον που δεν θέλουν να είναι πια μαζί. Το να μην είσαι άμεσος με κάποιον, αλλά να του δίνεις όλο και λιγότερο έως ότου σταδιακά εξαφανιστείς, είναι πολύ πιο οδυνηρό από το να είσαι ειλικρινής. Η απομάκρυνση από κάποιον βλάπτει μόνο την αυτοεκτίμησή του κάθε φορά που δεν είσαι ξεκάθαρη και φεύγεις σταδιακά χωρίς εξηγήσεις.

Δεν θέλεις να τα παρατήσεις

Ένα άλλο πράγμα που ακούγεται συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι ότι δεν σου αρέσει να παραιτείσαι. Θέλεις να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι για αυτή τη σχέση. Δεν μπορεί όμως μόνο το ένα άτομο να αγωνίζεται γι’ αυτή τη σχέση. Αν και οι δύο άνθρωποι δεν είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν, μια σπασμένη σχέση δεν θα επιλυθεί.

Κανείς από εμάς δεν θέλει να παραιτηθεί και να παραδεχτεί την ήττα, αλλά αν είσαι η μόνη που αγωνίζεται για αυτήν τη σχέση, το να τα παρατάς είναι το καλύτερο και σοφότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: