«Έγραψαν οι Μαχητές των Αιθέρων στην «ΗΝΙΟΧΟΣ»…Αν τους αφήναμε θα τους ξέσκιζαν! (Φώτο & video)

Για μια ακόμη φορά οι Μαχητές των αιθέρων έδειξαν τι μπορούν να κάνουν με τους καλύτερους πιλότους στον κόσμο …Χωρίς πολλά λόγια οι Μαχητές μας απέδειξαν αυτό που γνωρίζουν όλοι ,ότι είναι οι καλύτεροι  Χειριστές  στο Κόσμο και μάλιστα με  τεράστια εμπειρία στις ποιο δύσκολες και Σύνθετες αποστολές !

    Το να έχουμε τους καλύτερους  μεταξύ ίσων και να μην τους αφήνουμε να γονατίσουν την Τούρκικη Πολεμική Μηχανή σε λιγότερο από ένα 48ώρο όπως παραδέχθηκε  Ισραηλινός Αξιωματούχος πρώην Πιλότος της Ισραηλινής Αεροπορίας …Είναι  απο τα πολλά παράξενα που συμβαίνουν σε αυτή εδώ την άκρη της Γης !

Ολοκληρώθηκε η Πολυεθνική Αεροπορική Διακλαδική Άσκηση Μεσαίας Κλίμακας «Ηνίοχος 2016», η οποία διεξήχθη από τη Δευτέρα 4 έως και την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016, στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας….Με τους Έλληνες Χειριστές να παίρνουν τα Εύσημα!

Κατά τη διάρκεια της άσκησης εκτελέσθηκαν σύνθετες αεροπορικές αποστολές (προσβολές επίγειων στόχων, στόχων επιφανείας, καταστολής/καταστροφής εχθρικής Αεράμυνας, καθώς και Έρευνας και Διάσωσης σε Περιβάλλον Μάχης), σε ολόκληρο το εύρος του FIR Αθηνών, ημέρα και νύκτα.

Στην άσκηση συμμετείχε μεγάλος αριθμός αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων, καθώς και μονάδων του Στρατού Ξηράς, αεροπορικές δυνάμεις του Ισραήλ και των ΗΠΑ, καθώς και ένας παρατηρητής της γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Καμαρώστε τους σε ένα video   απο τη εκτέλεση μιας ακόμα αποστολής …Κάπου στο Αιγαίο!

.



Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: