2 θέσεις εργασίας στο Δήμο Χερσονήσου

Ο Δήμος Χερσονήσου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων, προς αντιμετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών στους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Χερσονήσου προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες ελαιοχρωματισμού

και συντήρησης στα κτίρια που στεγάζονται οι δομές του Νομικού Προσώπου , για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο :

Α/ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΑΡΙΘΜΟΣΕΙΔΙΚΑΧΡΟΝΙΚΗ
Α ΑΤΟΜΩΝΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑΔΙΑΡΚΕΙΑ
2ΥΕ 14 Γενικών21.   Τίτλος       σπουδών :ΔΥΟ (2) ΜΗΝΕΣ
 Καθηκόντων απολυτήριο Γυμνασίου(ΑΠΟ ΤΗΝ
   (ή   Δημοτικού για τουςΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ
   αποφοιτήσαντες μέχριΣΥΜΒΑΣΗΣ)
   και το έτος 1980) 
   2.   Να πληρούν τα τυπικά 
   προσόντα διορισμού που 
   προβλέπονται     για τους 
   μόνιμους υπαλλήλους 
   του πρώτου μέρους του 
   ν.   3884/07 (υποβολή 
   υπεύθυνης     δήλωσης 
   χορηγείται       από την 
   υπηρεσία 

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ1.    Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία 18 έως 65 ετών.2.    Να έχουν υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν .3.    Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ :

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση – υπεύθυνη δήλωση τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:1.    Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας2.    Επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο προσωπικός αριθμός φορολογικού μητρώου του υποψηφίου (Α.Φ.Μ.) καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Α.Μ.Ι. (Αριθμός Μητρώου  Ι.Κ.Α.)  και ο αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης ( Α.Μ.Κ.Α.)

3.    Υπεύθυνη δήλωση ότι:Α. «πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους ου ν. 3584/07» και ότι «το τελευταίο 12μηνο (ο υπολογισμός του οποίου γίνεται σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 21 του ν. 2190/1994) δεν έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό Πρόσωπο της παρ. 1 του άρθρου 14 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για την κάλυψη κατεπειγουσών, περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών» Σε περίπτωση που έχει απασχοληθεί να δηλώσει ο υποψήφιος την υπηρεσία στην οποία ασχολήθηκε και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης του ( έναρξη και λήξη).Και Β. Δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα(παρέχεται από την υπηρεσία).4.    Βεβαίωση ΟΑΕΔ ή κάρτα ανεργίας εφόσον υπάρχει5.    Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης .

• ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΤΙΤΛΟΙ , ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΕΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ( αρθρ.29 Π.Δ.50/2001 και Ν. 148/1914). ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣΗ παρούσα να αναρτηθεί ολόκληρη στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, στην ιστοσελίδα του δήμου και να αναρτηθεί σε όλους τους χώρους ανακοινώσεων των δημοτικών παιδικών σταθμών και των ΚΑΠΗ του Δήμου .

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝΟι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Νομικού Προσώπου που βρίσκονται προσωρινώς στον Παιδικό Σταθμό Χερσονήσου (έναντι του δημοτικού καταστήματος του πρώην Δήμου Χερσονήσου) τηλ.: 28973 40052 & 28970 22840 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, αρμόδιος υπάλληλος : Μπορμπουδάκη Π.Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία οχτώ (8) ημερών από την ημέρα της ανάρτησης της παρούσας , ήτοι από 15.07.2016 μέχρι και 22.07.2016 και ώρα 15.00 (ημερομηνία και ώρα ολοκλήρωσης της παραλαβής αιτήσεων ενδιαφέροντος στα γραφεία του Νομικού Προσώπου).

Πηγή: dikaiologitika.gr

ergasia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: