15 Ακραίες Θεωρίες Συνωμοσίας που θα σας Κάνουν να αμφισβητήσετε ΟΛΑ όσα ξέρατε! Μη την 7η θα σας Σηκωθεί η Τρίχα…

1. Εξωγήινοι στην Ανταρκτική

Η Google Earth κρύβει τόσα πολλά μυστικά. Ένας κυνηγός ΑΤΙΑ πιστεύει ότι εντόπισε ένα ΑΤΙΑ μήκους 42 μέτρων στις ακτές της Ανταρκτικής. Οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν ότι πρόκειται για εξωγήινο αεροσκάφος, το οποίο κρύβουν οι κυβερνήσεις.

2. Η δολοφονία του John. F. Kennedy

Η θεωρία συνωμοσίας που περιβάλλει τη δολοφονία του John F. Kennedy είναι πιθανώς η πιο διαδεδομένη και η πιο ανησυχητική συνωμοσία που υπάρχει. Στις 22 Νοεμβρίου 1963, ο Πρόεδρος John F. Kennedy σκοτώθηκε από δύο σφαίρες. Ο Lee Harvey Oswald κατηγορήθηκε για τη δολοφονία και διαπιστώθηκε ότι ενήργησε μόνος του.

Αλλά μια δημοσκόπηση του ABC News το 2003 διαπίστωσε ότι το 70% των Αμερικανών πιστεύει ότι ο θάνατος του Kennedy ήταν μέρος μιας ευρύτερης συνωμοσίας. Υπάρχουν όλες αυτές οι ασυμφωνίες με την τροχιά των σφαιρών και την τοποθεσία του Oswald. Κάποιοι πιστεύουν ότι υπήρξε και ένας δεύτερος δράστης.

3. Το πείραμα της Φιλαδέλφεια

Έγινε δημοφιλές από το μυθιστόρημα του Τσαρλς Μπερλίτς, η θεωρία της συνωμοσίας του πειράματος της Φιλαδέλφειας περιλαμβάνει στρατιωτικές δοκιμές, τηλεμεταφορά και ταξίδια στο χρόνο. Ο θρύλος περιστρέφεται γύρω από ένα πλοίο, το USS Eldridge, το οποίο ήταν μέρος στρατιωτικών δοκιμών στο ναυπηγείο της Φιλαδέλφειας. Υπάρχουν, δήθεν, δύο περιστατικά που έλαβαν χώρα σε ξεχωριστές ημέρες το 1943.

Το πρώτο συνέβη στις 22 Ιουλίου. Ήταν ένα πείραμα χειρισμού του ηλεκτρικού πεδίου που φέρεται να έκανε το USS Eldridge αόρατο.

Το δεύτερο συνέβη στις 28 Οκτωβρίου. Σε αυτή την ιστορία, το ίδιο πλοίο τηλεμεταφερόταν από τη Φιλαδέλφεια στο Νόρφολκ και έπειτα ξανά πίσω και ταυτόχρονα στάλθηκε πίσω στο χρόνο για (λίγα δευτερόλεπτα). Αλλά αυτό δεν ήταν όλο, όμως. Οι ναυτικοί κατακρεουργήθηκαν, καθώς η τηλεμεταφορά και το ταξίδι στο χρόνο δεν είχε ακόμα τελειοποιηθεί.

Ενώ υπήρξαν επιβεβαιωμένα πειράματα του Ναυτικού που προσπαθούσε να κάνει τα πλοία «αόρατα» στα μαγνητικά πεδία, το USS Eldridge δεν είχε τεθεί σε λειτουργία την ημέρα του Ιουλίου, που φέρεται να έγινε αόρατο. Και στις 28 Οκτωβρίου ήταν αγκυροβολημένο σε ένα λιμάνι της Νέας Υόρκης, την ημέρα που υποτίθεται ότι ταξίδεψε στο χωροχρόνο.

Προσφορά: το ARIEL Pods 3σε1 με 25% έκπτωση!

4. Η προσελήνωση

Όλοι γνωρίζουν τη θεωρία συνωμοσίας ότι η προσγείωση στο φεγγάρι ήταν πλαστή. Αλλά οι περιπλοκές, οι λεπτομέρειες και οι θεωρίες γύρω από αυτό δημιουργούν μια ατέλειωτη θεωρία συνωμοσίας. Ορισμένοι πιστεύουν ότι ολόκληρη η προσελήνωση ήταν ψεύτικα και δεν προσγειωθήκαμε ποτέ στο φεγγάρι. Άλλοι πιστεύουν ότι πήγαμε στο φεγγάρι αλλά ότι το βίντεο που είδαμε ήταν ψεύτικο, γυρισμένο σε μια σε κινηματογραφικό στούντιο από τον Stanley Kubrick. Κάποιοι σκέφτονται ακόμη ότι η ταινία του Kubrick, Η Λάμψη, έχει την ομολογία του ότι κινηματογράφησε πράγματι την ψεύτικη προσελήνωση.

5. Το φεγγάρι

Ξεχάστε τη συνωμοσία αν προσγειωθήκαμε ή όχι στο φεγγάρι. Υπάρχουν κάποιοι που είναι πεπεισμένοι ότι το ίδιο το φεγγάρι δεν υπάρχει καν! Μάθετε περισσότερα εδώ.

6. AIDS

Υπάρχει μια επίμονη φήμη που υποστηρίζεται από πολλά υψηλόβαθμα άτομα σχετικά με την προέλευση του ιού του AIDS. Υπάρχει η πεποίθηση ότι δημιουργήθηκε σε εργαστήριο από τη CIA για να εξαλείψει τους πληθυσμούς των ομοφυλοφίλων και των Αφροαμερικανών. Άλλοι πιστεύουν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έκανε εμβόλια στους ομοφυλόφιλους άντρες τον ιό του AIDS κατά τη διάρκεια των πειραμάτων του εμβολίου της ηπατίτιδας-B το 1978. Δεν αποτελεί μυστικό ότι η επιδημία του AIDS εξαπλώθηκε ραγδαία σύντομα στη συνέχεια.

7. Ο Κώδικας της Βίβλου

Τα παζλ λέξεων είναι τα καλύτερα! Και οι υποστηρικτές της θεωρίας του Κώδικα της Βίβλου πιστεύουν ότι υπάρχουν προειδοποιήσεις σχετικά με τα μελλοντικά γεγονότα που είναι κρυμμένα στη Ιουδαϊκή-Χριστιανική Βίβλο. Σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους, γεγονότα όπως η δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν και οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου έχουν προβλεφθεί από μια ακριβή διάταξη γραμμάτων στην εβραϊκή μετάφραση της Παλαιάς Διαθήκης και την ελληνική μετάφραση της Καινής Διαθήκης.

Εάν αυτοί οι κώδικες ισχύουν, τότε γιατί δεν προβλέψαμε το μέλλον, μπορεί να αναρωτηθείτε; Δεδομένου ότι δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί στο μέλλον, δεν γνωρίζουμε τι να αναζητήσουμε. Έχει κάποιο νόημα, έτσι δεν είναι;

8. Διεθνές αεροδρόμιο του Ντένβερ

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ είναι ένα πραγματικό κέντρο συνωμοσίας. Είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο αφήνει επιπλέον χώρο για όλα τα μυστικά του. Μεταξύ αυτών των μυστικών είναι περίεργα σημάδια στο πάτωμά του, που κάποιοι πιστεύουν ότι είναι σύμβολα ενός νέου στελέχους ηπατίτιδας, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε βιολογικό πόλεμο.

Υπάρχει επίσης η πλάκα που κρύβει μια χρονοκάψουλα που ανοιχτεί το έτος 2094.. Τα σύμβολα στην πλάκα σχετίζονται με εκείνη την παλιά μυστική οργάνωση, τους Ελευθεροτέκτονες. Η πλάκα αναφέρει επίσης την «Επιτροπή Νέων Αεροδρομίων». Τι πρόβλημα υπάρχει; Ε λοιπόν, αυτή η Επιτροπή δεν υπάρχει.

Ναι, και υπάρχουν επιπλέον μυστικές σήραγγες σε όλο το αεροδρόμιο που πιθανώς οδηγούν σε υπόγειο καταφύγιο, που χρησιμοποιείται ως έδρα για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

9. Οι Illuminati και η σειρά “Saved by the Bell”

Όλοι γνωρίζουν για τους Illuminati, τον μυστικό, κακό οργανισμό που επιδιώκει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Όλοι γνωρίζουν ότι η Beyonce είναι ένα υψηλόβαθμο μέλος των Illuminati. Αλλά μια θεωρία συνωμοσίας σχετικά με τους Illuminati που ίσως δεν είναι τόσο γνωστή, είναι η ιδέα ότι οι Illuminati έβαζαν κρυφά σατανικά μηνύματα μέσα στη σειρά Saved by the Bell, μία από τις πιο δημοφιλείς νεανικές σειρές της δεκαετίας του ’90.

Ο Zack Morris μπήκε στο Γέιλ με μέτρια βαθμολογία και το Yale είναι το σπίτι της μυστικής κοινωνίας των Illuminati, το Skull & Bones.

10. Το τρίγωνο των Βερμούδων

Το Τρίγωνο των Βερμούδων είναι ένα μυστήριο που δεν έχει ακόμα λυθεί. Αμέτρητα σκάφη, πλοία και αεροπλάνα εξαφανίστηκαν για τα καλά ή εξαφανίστηκαν και στη συνέχεια επανεμφανίστηκαν σε αυτό το μυστηριώδες τμήμα του ωκεανού, το οποίο περιβάλλεται από τις Βερμούδες, το Μαϊάμι και το Πουέρτο Ρίκο. Δεδομένου ότι δεν έχει δοθεί επαρκής επιστημονική εξήγηση γι “αυτό το φαινόμενο, οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν. Είναι απλώς μια περίπτωση ανθρώπινου λάθους; Ή μήπως είναι μια πύλη στο χωροχρόνο; Απρόβλεπτος καιρός; Ή απαγωγές εξωγήινων; Μπορεί να μην μάθουμε ποτέ.

11. Ροζγουέλ

Στις 7 Ιουλίου 1947, περίπου 75 μίλια βόρεια του Roswell στο Νέο Μεξικό, τα συντρίμμια από ένα απόρρητο project της Αμερικάνικης Πολεμικής Αεροπορίας έπεσαν σε ένα ράντσο. Την επόμενη μέρα, η Πολεμική Αεροπορία δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου λέγοντας ότι «ένας ιπτάμενος δίσκος» είχε συντριβεί κοντά στο Roswell κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας. Στη συνέχεια, η ιστορία άλλαξε σε μια μεταγενέστερη συνέντευξη τύπου και τα συντρίμμια από ένα «ιπτάμενο δίσκο» έγινε ένα αερόστατο πρόβλεψης καιρού. Αλλά η εφημερίδα Roswell Daily Record είχε ήδη προτείνει ότι ο «ιπτάμενος δίσκος» είχε εξωγήινη προέλευση.

12. Ο θάνατος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ο τραγικός θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα της Ουαλίας σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997 ερευνήθηκε εκτενώς και εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές εικασίες γύρω από το περιστατικό. Μερικοί είναι πεπεισμένοι ότι δημιουργήθηκε από μέλη αδίστακτων μυστικών υπηρεσιών, επειδή η σχέση της με τον Dodi Fayed απειλούσε τη μοναρχία. Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, ο οδηγός του αυτοκινήτου τυφλώθηκε και αποπροσανατολίστηκε από ένα αυτοκίνητο γεμάτο από πράκτορες, και στη συνέχεια το αίμα του ανταλλάχτηκε με ενός ατόμου που είχε καταναλώσει αλκοόλ. Δεν υπάρχουν στοιχεία για αυτό, αλλά η φήμη παραμένει.

13. MKUltra

Το MKUltra ήταν ένα πραγματικό μυστικό πρόγραμμα της CIA με ανθρώπινα πειράματα που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1950. Αναφερόμαστε σε ψυχεδελικά φάρμακα, ύπνωση, έλεγχο του νου, κάθε είδους κατάχρηση. Και αυτό δεν είναι μόνο μια θεωρία, το MKUltra ήταν πραγματικό.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές συνωμοσίες που περιβάλλουν το πρόγραμμα. Ενώ το πρόγραμμα MKUltra διακόπηκε το 1973, οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν ότι συνεχίστηκε παραπάνω από αυτό το χρονικό διάστημα, πιθανόν ακόμη και στο παρόν. Πιστεύεται ότι πολλοί διάσημοι ότι είναι θύματα του ελέγχου του μυαλού του προγράμματος MKUltra.

14. Ουίλλιαμ Σαίξπηρ

Για έναν τόσο διάσημο και ταλαντούχο συγγραφέα, ελάχιστα είναι γνωστά για το ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Και ενώ υπάρχει εκείνο το διάσημο ζωγραφισμένο πορτραίτο του και μπορείτε να επισκεφτείτε τον τάφο του, υπάρχουν θεωρίες σχετικά με την πραγματική του ταυτότητα. Ήταν ο Κρίστοφερ Μάρλοου; Ο σερ Φράνσις Μπέικον; Ή μήπως ο Σαίξπηρ ήταν μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων;

15. Οι Beatles

Η θεωρία συνωμοσίας «Ο Paul είναι νεκρός» των Beatles είναι μακροχρόνια, διαδεδομένη και αρκετά συναρπαστική. Η θεωρία υποστηρίζει ότι ο Paul McCartney πέθανε το 1966 και αντικαταστάθηκε από έναν σωσία. Υπάρχουν, προφανώς, ενδείξεις σε όλα τα τραγούδια τους που αναφέρονται στον θάνατο του Paul. Αν παίξετε το τραγούδι «A Day in the Life» ανάποδα, μπορείτε να ακούσετε τον John Lennon να λέει, «ο Paul είναι νεκρός, μας λείπει, μας λείπει» (Paul is dead, miss him, miss him). Στο περίφημο άλμπουμ Abbey Road, ο Paul είναι ο μόνος Beatle που είναι ξυπόλητος και έχει το δεξί του πόδι προς τα εμπρός.

Αλλά ο «Paul είναι νεκρός» δεν είναι η μοναδική συνωμοσία για τους Beatles που υπάρχει. Κάποιοι πιστεύουν ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν, και τα τέσσερα μέλη έχουν υποδυθεί ηθοποιοί καθ “όλη τη διάρκεια των ετών. Μερικοί είναι πεπεισμένοι ότι η μπάντα είναι ένα πιόνι των Illuminati και έχει χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για μαζική πλύση εγκεφάλου. Τι πιστεύετε εσείς;

Credit: Guff

Πηγή: fanpage.gr

paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: