10 διάσημοι που «τρώνε» παντόφλα από τις γυναίκες τους

Υπάρχουν ζευγάρια στα οποία ο σύζυγος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Υπάρχουν όμως και διάσημα ζευγάρια στα οποία φαίνεται και είναι δηλωμένο πως κουμάντο κάνει η σύζυγος.

Ποιοι είναι οι διάσημοι άντρες που «τρώνε» παντόφλα και τι έχουν παραδεχτεί οι ίδιοι!

Υπάρχουν Έλληνες σταρ μάλιστα όπως ο Γιώργος Λιάγκας που έχουν δηλώσει πως η σύζυγός τους είναι εκείνη που κάνει κουμάντο!

Και ναι ο Λιάγκας είναι… παντοφλάκιας. Αυτό έχει δηλώσει τουλάχιστον ο ίδιος.

«Στο σπίτι δεν έχουμε τις σκηνές που είδατε στο τρέιλερ. Οι τσακωμοί μας είναι λεκτικοί. Μαχαίρια δεν έχουν βγει ακόμα. Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται. Έτσι κι εμείς έχουμε τσακωθεί, αλλά μαχαίρια δεν έχουμε βγάλει, μέχρι παντόφλα πάμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η πρόσφατη ερώτηση δημοσιογράφου και η αμηχανία που προκάλεσε στο Γιώργο Νταλάρα, απέδειξε ποιος κάνει κουμάντο στο γάμο του.

«Κύριε Νταλάρα υπάρχουν καλλιτέχνες που εναντιώνονται με όλο αυτό. Ο Νότης Σφακιανάκης ας πούμε», του είπε ο δημοσιογράφος.

«Όχι, όχι! Σήμερα είναι η μέρα της συναυλίας. Για όνομα του Θεού», είπε η Άννα Νταλάρα, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση.

«Yπάρχουν συνάδελφοι μας που βρίσκονται σε άλλη σφαίρα», πρόλαβε να πει ο Γιώργος Νταλάρας.

Το πάνω χέρι στο γάμου του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ έχει η σύζυγος που αποφασίζει (συμφωνα πλέον με τις δικές τις υποχρεώσεις) σε ποια χώρα θα διαμένει η οικογένεια Μπέκαμ με τα παιδιά της.

Το πάλαι ποτέ σίριαλ με το εξώγαμο παιδί του Πασχάλη, έφερε τη σύζυγό του Αλίκη στα τηλεοπτικά παράθυρα, όπου είχαμε την ευκαιρία να την απολαμβάνουμε να διακόπτει τον Πασχάλη και να μιλάει αντί εκείνου.

. Σε ερώτηση μάλιστα του Ουγγαρέζου, για τον αν «τρώει» παντόφλα από την Ευγενία Μανωλίδου, o Άδωνης Γεωργιάδης είχε απαντήσει:

«Ξέρεις κάποιον που να μην τρώει παντόφλα; Δεν φωνάζει η Ευγενία Μανωλίδου, ούτε εγώ φωνάζω στο σπίτι πάντως» και αποκάλυψε πως οι καβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι, είναι εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο στο σπίτι τους.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Μελισσες, Χρήστος Μάστορας, μίλησε για τη σχέση του με την τραγουδίστρια Courtney Parker δηλώνοντας με χιούμορ πως… τρώει «παντόφλα».

Ο Αντώνης Βλοντάκης, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Λόγω tivis» πως τον πρώτο λόγο στο σπίτι του δεν τον έχει ο ίδιος αλλά η σύζυγός του Κρίνα Στεργιάδου.

«Στη δική μου περίπτωση εγώ είμαι το γατάκι της οικογένειας και υποτάσσομαι στις γυναίκες. Είμαι γενναίος και λέω ότι τρώω παντόφλα!» παραδέχτηκε χαρακτηριστικά.

Τι αποκάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας για τη σχέση του με την Περιστέρα;

«Τρώω ξύλο, μην νομίζετε», είπε γελώντας ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του στο Γιώργο Αυτιά για το τι του λέει η γυναίκα του στο σπίτι για την ακρίβεια.

Αστειευόμενος και με ίχνος αυτοσαρκασμού, ο Αλέξης Τσίπρας δεν δίστασε να ομολογήσει πως στο σπίτι «πέφτει»… παντόφλα, δεδομένης της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης της χώρας!

Η σχέση του Μάθιου Μακόναχι με την γυναίκα του Καμήλα είναι τέτοια που ο ίδιος δήλωσε πως πριν να την γνωρίσει ήταν άγριος… και τώρα έγινε αρνάκι!

Ο γάμος του Hugh Jackman μετράει πάνω από 20 χρόνια αλλά οι φήμες θέλουν την Deborra-Lee Furness, η οποία υπήρξε και μάνατζέρ του, να αποφασίζει τα πάντα αντί εκείνου.

Πηγή: womenonly.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: