Τρύφωνας Σαμαράς-Λάκης Λαζόπουλος αντιμέτωποι στα δικαστήρια!

Τρύφωνας Σαμαράς Λάκης Λαζόπουλος αντιμέτωποι στα δικαστήρια!

Ο Τρύφωνας περιγράφει στο People την ημέρα που χτύπησε το τηλέφωνό του και δέχtηκε πρόταση να παίξει στο νέο σίριαλ του Λάκη Λαζόπουλου. Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθούν στις δικαστικές αίθουσες. Τι συνέβη;

Παρότι νόμιζε πως του έκαναν φάρσα, η αλήθεια βγήκε γρήγορα στην επιφάνεια. «Στην αρχή με πήρε τηλέφωνο ο αδελφός του Λάκη, ο Κώστας Λαζόπουλος. Δεν το πίστεψα, διότι νόμιζα πως με έπαιρναν από την εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας και μου έκαναν πλάκα. Αμέσως, μίλησα με το διευθυντή παραγωγής του , ο οποίος με ενημέρωσε πως υπάρχει αδελφός του Λαζόπουλου. Έτσι πείστηκα» εξομολογείται ο Τρύφωνας στο People. Η πρόταση που έγινε στον πολυτάλαντο κομμωτή ήταν ένας guest ρόλος στην τηλεοπτική σειρά Διά Ταύτα. Στην ουσία, ο Τρύφωνας υποδύεται τον εαυτό του. «Υποτίθεται πως εγώ, ο Λαζόπουλος και ο Χαραλαμπόπουλος έχουμε τον ίδιο εραστή, που προσπαθεί να μας πάρει το 50% του κομμωτηρίου και με δόλιο τρόπο θέλει να χρησιμοποιήσει το όνομά μου.

Τρύφωνας Σαμαράς Λάκης Λαζόπουλος αντιμέτωποι στα δικαστήρια!

Πηγαίνω μάρτυρας στο δικαστήριο κι εκεί εκτυλίσσεται όλη η υπόθεση». Όπως παραδέχεται ο Τρύφωνας στο People, η εμπειρία της συνεργασίας του με τον Λάκη Λαζόπουλο ήταν συγκλονιστική. «Τα γυρίσματα έγιναν στα στούντιο του Alpha. Πέρασα υπέροχα. Δεν κουράστηκα καθόλου. Άλλωστε, το να παίζεις με ηθοποιούς όπως ο , ο , η Σμαράγδα Καρύδη και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι μεγάλη . Ουσιαστικά, συμμετείχα στη σκηνή μέσα στο δικαστήριο». Τα γυρίσματα διήρκεσαν μία μέρα, ενώ οι πλάκες και τα αστεία ανάμεσα στο cast δεν είχαν τελειωμό. Τι γεύση άφησε στον Τρύφωνα Σαμαρά η του με τον Λάκη Λαζόπουλο; «Ήταν πολύ απλός και φιλικός μαζί μου.

Τρύφωνας Σαμαράς Λάκης Λαζόπουλος αντιμέτωποι στα δικαστήρια!

Παρότι έχουμε συναντηθεί μόνο σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ήταν σαν να τον ήξερα . Θεωρώ πως είναι μεγάλος και δεν πίστευα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα πως θα συνεργαστώ μαζί του. Δεν έχει κανένα κόμπλεξ. Στο παρελθόν, έχω κάνει ορισμένους guest ρόλους και ήρθα αντιμέτωπος με διάφορα προβλήματα. Δεν με ήθελαν. Με τον Λάκη κάναμε απίστευτο γέλιο και είχαμε πολύ καλή χημεία» εξομολογείται στο People. Η συνέχεια επί της οθόνης!

Τρύφωνας Σαμαράς Λάκης Λαζόπουλος αντιμέτωποι στα δικαστήρια!

Πηγή: protothema

xespao

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: