Παραμένει στην 12η θέση η Ελλάδα

Παραμένει στην 12η θέση η Ελλάδα

Η νίκη του Ολυμπιακού επί την Μπενφίκα αύξησε ελαφρά τη διαφορά της Ελλάδας από την Ελβετία στη βαθμολογία της UEFA, ενώ πλησιάσαμε αρκετά τους Τούρκους. Ξεπέρασαν Άγιαξ και Λίβερπουλ οι ερυθρόλευκοι!

Ο πέτυχε μία αγχωτική αλλά και σημαντική νίκη το βράδυ της Τρίτης στο «Καραϊσκάκης» με 1-0 απέναντι στην Μπενφίκα και κρατά την υπόθεση πρόκριση στους «16″ στα δικά του… πόδια.

Αυτή η νίκη ήταν εξίσου σημαντική και για την , αφού η χώρα μας παραμένει στην 12η θέση της βαθμολογίας της UEFA με μία μικρή απόσταση ασφαλείας από την Ελβετία και ακόμα μικρότερη από την Τουρκία που βρίσκεται από πάνω.

Βέβαια η Βασιλεία απειλεί την… «ασφαλεία» που γράψαμε πιο πάνω, καθώς αγωνίζεται την Τετάρτη στο γήπεδο της με αντίπαλο την Στεάουα. Σε περίπτωση νίκης βλέπει κι αυτή πρόκριση στην επόμενη φάση, αν και το της είναι πιο δύσκολο.

Τέλος όσον αφορά τον Ολυμπιακό ως σύλλογο, πρέπει να πούμε πως στην βαθμολογία των συλλόγων ξεπέρασε Άγιαξ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Λίβερπουλ, σκαρφαλώνοντας έτσι στην 28η θέση.

Αναλυτικά οι βαθμολογίες…

Παραμένει στην 12η θέση η Ελλάδα

Παραμένει στην 12η θέση η Ελλάδα

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: