Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο δράστες που επιτέθηκαν σε 31χρονη και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο δράστες που επιτέθηκαν σε 31χρονη και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σε βάρος 31χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Αλβανίας, η οποία συνέβη πριν πέντε μέρες στην .

Δράστες είναι δύο ομοεθνείς της (άνδρας-γυναίκα), ηλικίας 25 ετών, ενώ αναζητείται ένας συνεργός τους, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, την 01-11-2013 το απόγευμα, στην Πάτρα, οι δυο δράστες επιτέθηκαν σε 31χρονη πεζή ομοεθνή τους και με τη χρήση βίας, της αφαίρεσαν την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό πόσο των 600 , ένα τηλέφωνο, καθώς και μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό, που φορούσε στο λαιμό της. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με όχημα, στο όποιο τους ανέμενε ο τρίτος συνεργός τους.

Η παθούσα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Ρίου – Πατρών, από όπου την 04-11-2013 κατήγγειλε σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών τη ληστεία σε βάρος της.

Από την άμεση και εμπεριστατωμένη έρευνα που ενήργησαν οι , ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δυο δραστών, οι οποίοι εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο αλλοδαπών θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών.

xespao

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: