Πάτρα: Πολλαπλό το δράμα από το τροχαίο στην Πατρών Κλάους – Θρήνος στην κηδεία της 19χρονης Ιφιγένειας

Πάτρα: Πολλαπλό το δράμα από το τροχαίο στην Πατρών Κλάους   Θρήνος στην κηδεία της 19χρονης Ιφιγένειας

Η «αιματοθυσία» στην άσφαλτο, δυστυχώς, δεν έχει τέλος στην , καθώς μία ακόμη νεαρή κοπέλα, που είχε όλη τη ζωή μπροστά της, προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο της θυμάτων της ασφάλτου. Πρόκειται για την 19χρονη Ιφιγένεια Τσορτανίδη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε υπό καταρρακτώδη την Τρίτη, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στην Πατρών-Κλάους, έναντι του υποσταθμού της .

Όλα συνέβησαν, στις 11:10 το βράδυ της Τρίτης, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 22χρονος Πατρινός και στην οποία επέβαινε ως συνοδηγός η άτυχη 19χρονη κοπέλα, όπως έχει ήδη αναφέρει το xespao.gr, εκινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα, όταν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- με διερχόμενο ΙΧ επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 38χρονη και στη συνέχεια, προσέκρουσε και δεύτερο όχημα που οδηγούσε μια 33χρονη γυναίκα.

Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Η κοπέλα εκτινάχθηκε και βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του δεύτερου οχήματος, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ ο νεαρός της μηχανής τραυματίστηκε σοβαρά. Επικράτησε πανδαιμόνιο. Αμέσως, τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά οι γιατροί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή την άτυχη Ιφιγένεια…

Θρήνος στην κηδεία

«Καλό σου ταξίδι αγάπη μου, να θυμάσαι πως δεν θα ξεχάσουμε ποτέ… Ελπίζω ούτε εσύ, και να είσαι με τον τρόπο σου πάντα κοντά μας».

Με αυτό το συγκινητικό μήνυμα η Ζαχαρένια Τσορτανίδη αποχαιρέτησε, για πάντα, τη λατρεμένη της αδελφή, Ιφιγένεια. Μαζί με τους γονείς της, Χαράλαμπο και Ανδριάνα, τους στενούς συγγενείς και τους φίλους της άτυχης 19χρονης συντετριμμένη είπε το «στερνό αντίο». Το τραγικό γεγονός συγκλόνισε όχι μόνο την Κεφαλονιά αλλά και την Πάτρα, καθώς η 19χρονη σπουδάστρια των ΙΕΚ ζούσε αρκετά στην πόλη μας και όλοι όσοι τη γνώριζαν μιλούν για ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα και χαμόγελα, για μια αγγελική ψυχή που έφυγε πολύ νωρίς και άδικα…

Η κηδεία της έγινε χθες στα Δαμουλιανάτα Κεφαλονιάς σε κλίμα αβάσταχτου πόνου και οδύνης, ενώ πολλοί συγγενείς και φίλοι από την Πάτρα την αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα

Δύσκολη δοκιμασία και για την οικογένεια του 22χρονου οδηγού

Δραματικές στιγμές και για την οικογένεια του πρώην διοικητή του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» και νυν διοικητικό διευθυντή του Καραμανδανείου Διονύση Παπαδιονυσίου, καθώς ο 22χρονος γιος του ήταν ο οδηγός του δικύκλου που ενεπλάκη στο τροχαίο στην Πατρών-Κλάους την Τρίτη στο οποίο έχασε τη ζωή της η 19χρονη φίλη του και συνεπιβάτης Ιφιγένεια Χαραλ. Τσορτανίδη.

Όπως αναφέρει η , ο της κοπέλας από τη μια αλλά και ο σοβαρός τραυματισμός του γιου του από την άλλη είχαν ως αποτέλεσμα να φορτιστεί επικίνδυνα ο Διονύσης Παπαδιονυσίου, ο οποίος εισήχθη στην Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» μετά από ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο, εξαιτίας αύξησης της αρτηριακής πίεσης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι προ μηνών ο κ. Παπαδιονυσίου είχε εισαχθεί και πάλι στην Καρδιολογική Κλινική, εξαιτίας ασφυκτικής πίεσης που ένιωσε κατά τη διάρκεια τέλεσης των καθηκόντων του ως διοικητής. Και το χτύπημα επήλθε την περασμένη Τρίτη, όταν πληροφορήθηκε για την εμπλοκή του γιου του στο τροχαίο.

Μόλις η κατάσταση του σταθεροποιήθηκε από τους γιατρούς του «Αγίου Ανδρέα», ο 22χρονος θέλησε να πληροφορηθεί για την κατάσταση της φίλης του μετά το τροχαίο. Και όταν του αποκάλυψαν ότι είχε πεθάνει, ο 22χρονος κατέρρευσε.

Ερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος

Το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών έχει αναλάβει την έρευνα για τη διαπίστωση των ακριβών συνθηκών, υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα. Να αναφερθεί, ότι την ώρα του δυστυχήματος έβρεχε καταρρακτωδώς και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος θα έπαιξε, οπωσδήποτε, ρόλο.

xespao

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: