Πάτρα: Μάνα και η 13χρονη κόρη "μπούκαραν" σε σπίτι και ξυλοκόπησαν την διοκτήτρια μαζί με άλλους δέκα!

Πάτρα: Μάνα και η 13χρονη κόρη "μπούκαραν" σε σπίτι και ξυλοκόπησαν την διοκτήτρια μαζί με άλλους δέκα!

Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στην , από Αστυνομικούς της ομάδας ., της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, δυο ημεδαπές γυναίκες (μάνα και κόρη), ηλικίας 34 και 13 ετών, καθώς και μία 22χρονη ημεδαπή που αναζητείται, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της διάπραξης ληστείας κατά συναυτουργία και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Ειδικότερα χθες το πρωί, η 22χρονη με την 13χρονη, ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν την οικία 53χρονης στην Πάτρα, και αφαίρεσαν κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 1.000 .

Κατά την διαφυγή τους έγιναν αντιληπτές από την παθούσα η οποία προσπάθησε να τις ακινητοποιήσει, όταν δέχτηκε επίθεση από τις ίδιες και από άλλα δέκα άτομα περίπου με ξύλα, τραυματίζοντάς της σε διάφορα μέρη του σώματός της.
Σημειώνεται ότι μεταξύ των ατόμων που επιτέθηκαν στην 53χρονη ήταν και η μητέρα της 13χρονης.

Για την διερεύνηση του περιστατικού και τη των δραστών ενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δυο ημεδαπών γυναικών, λίγη ώρα αργότερα και τη τους.
Από την έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι η συνεργός δράστιδα της 13χρονης είναι η 22χρονη ημεδαπή η οποία και αναζητείται.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πάτρας.

xespao

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: