Κύπελλο Μεσσηνίας: Εράνη Φιλιατρών – Τσικλητήρας Πύλου 4:2 (Video)

Κύπελλο Μεσσηνίας: Εράνη Φιλιατρών   Τσικλητήρας Πύλου 4:2 (Video)

Με νίκη 4:2 ξεκίνησε η Εράνη Φιλιατρών τις φετινές της υποχρεώσεις απέναντι στον Τσικλητήρα Πύλου για τον 1ο αγώνα της Β΄Φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις και πολλά γκολ, όπου οι πράσινοι προηγήθηκαν στο 18ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παναγιώτη Κώτσου, μετά από ανατροπή του Κόλλια στην περιοχή. Στο 35ο λεπτό ήρθε το 2:0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου, από μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ανδρέα Χρονόπουλου λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Τσικλητήρα πίεσε περισσότερο και κατάφερε με δύο γκολ στο 51ο και στο 58ο λεπτό να ισοφαρίσει το παιχνίδι.

Κύπελλο Μεσσηνίας: Εράνη Φιλιατρών   Τσικλητήρας Πύλου 4:2 (Video)

Η ομάδα του Δημήτρη Παναγιώτου αντέδρασε όμως στο 71ο λεπτό με την κεφαλιά του Γκρέτσα από κοντά και έδωσε νέο προβάδισμα στην Εράνη.


Το τελικό 4:2 διαμόρφωσε στο 91ο λεπτό ο Νίκος Κόλλιας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αφού ανατράπηκε για δεύτερη φορά μέσα στην περιοχή.

Τον αγώνα παρακολούθησαν πάνω από 150 φίλαθλοι, μεταξύ τους και ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος που βρίσκεται αυτήν την περίοδο στα .

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στην Πύλο.


Παρακολουθήστε τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα, όπως τις κατέγραψε ο φακός του filiatranet:

Κύπελλο Μεσσηνίας: Εράνη Φιλιατρών   Τσικλητήρας Πύλου 4:2 (Video) Κύπελλο Μεσσηνίας: Εράνη Φιλιατρών   Τσικλητήρας Πύλου 4:2 (Video) Κύπελλο Μεσσηνίας: Εράνη Φιλιατρών   Τσικλητήρας Πύλου 4:2 (Video) Κύπελλο Μεσσηνίας: Εράνη Φιλιατρών   Τσικλητήρας Πύλου 4:2 (Video)

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: