Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, που θα είναι κατά τόπους αυξημένες στην και το Νότιο Αιγαίο και θα εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές, περιμένουμε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια , από -3 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική , από 2 έως 13 βαθμούς στη Νότια , από -2 έως 14 βαθμούς στη Δυτική και από 5 έως 16 βαθμούς στα του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Στο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, περιμένουμε την Παρασκευή στην . Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το πρωί στο Νότιο Ευβοϊκό βόρειοι σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και παγετό τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στη . Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

xespao

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: