Εράνη Φιλιατρών: Στα πράσινα και ο Silvio Morosanu

Εράνη Φιλιατρών: Στα πράσινα και ο Silvio Morosanu

Στα πράσινα ντύθηκε σήμερα και θα αγωνίζεται με την φανέλα της Εράνης Φιλιατρών την περίοδο 2013 – 2014, ο 27χρονος Ρουμάνος Morosanu.

Μία που κατάφερε η Διοίκηση να πραγματοποιήσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς ο Ρουμάνος που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, ήταν να μεταβεί σε ομάδα της Αθήνας, αλλά η επιμονή της Διοίκησης και η παρουσία του αδερφού του Κιούτακ Αντρέι στην ομάδα, κατάφεραν να τον πείσουν να μείνει στα .

Εράνη Φιλιατρών: Στα πράσινα και ο Silvio Morosanu

Ο Silvio Morosanu, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Εράνης, όπου την περίοδο 2005 -2006 στέφθηκε μαζί της πρωταθλητής, όπου ακολούθησε η πετυχημένη πορεία της ομάδος στην Δ΄Εθνική.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στον γειτονικό Άγρα, στην Δόξα Βύρωνα, ενώ την περίοδο 2012 -2013 αγωνιζόταν στον Α.Ο. Κυπαρισσίας, απ΄ όπου και επιστρέφει φέτος στην Εράνη Φιλιατρών.

Μιλώντας στο filiatranet ο Silvio είπε: 
«Χαίρομαι που επέστρεψα πάλι στην Εράνη και εύχομαι να πετύχουμε τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Εράνη Φιλιατρών: Στα πράσινα και ο Silvio Morosanu Εράνη Φιλιατρών: Στα πράσινα και ο Silvio Morosanu Εράνη Φιλιατρών: Στα πράσινα και ο Silvio Morosanu Εράνη Φιλιατρών: Στα πράσινα και ο Silvio Morosanu

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: