Εράνη Φιλιατρών – Ολυμπιακός Καλαμάτας 2:0 (Video)

Εράνη Φιλιατρών   Ολυμπιακός Καλαμάτας 2:0 (Video)

Με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά η Εράνη επικράτησε σήμερα του Ολυμπιακού Καλαμάτας στα , για την 4η αγωνιστική της Α΄Τοπικής Μεσσηνίας.


Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα κύλησε χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται αρκετά να βρουν διαδρόμους για ευκαιρίες, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τις βρει ισόπαλες με το φτωχό 0:0.


Στην επανάληψη η ομάδα του Δημήτρη Παναγιώτου μπήκε πιο αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο, σκοράροντας αρχικά στο 70ο λεπτό από κοντά με τον Κιούτακ μετά από παράλληλη μπαλιά του Χρονόπουλου, που ακυρώθηκε όμως στην συνέχεια από τον επόπτη ως οφσάιντ.


Στο 75ο λεπτό οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ με τον Διαμαντόπουλο, που επέστρεψε μετά από αρκετό διάστημα στην αγωνιστική δράση.


Αμέσως μετά την σέντρα ο Κόλλιας, σε μία ωραία ατομική ενέργεια, ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής του αγώνα κ. Τσεκούρας υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο ίδιος ο Κόλλιας, διαμορφώνοντας το τελικό 2:0 για τους Φιλιατρινούς.

Η Εράνη μετά την σημερινή της νίκη έφτασε στους 7 βαθμούς, με απολογισμό 2 νίκες, 1 ισοπαλία και μία ήττα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Οι ομάδες παρατάχθηκαν με τους:
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Αθανασόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (82΄Μιχαλακόπουλος), Γιάννης, Alban, Μπεγλεκτσής, Κώτσος, Νικολόπουλος (70΄Διαμαντόπουλος), Morosanu (88΄Αναστασόπουλος), Κιούτακ, Κόλλιας, Χρονόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Μάρης, Παπαλέξης, Αργάνης, Μίντζηρας, Τζίφας, Αλεξανδρόπουλος, Φουρναράκος (77΄Xhafferi), Γκότσης (55΄ Θεοδωρόπουλος), Μαρουδας, Canalias, Μπάλλας. 

Παρακολουθήστε τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα, όπως τα κατέγραψε ο φακός του filiatranet:
 


Εράνη Φιλιατρών   Ολυμπιακός Καλαμάτας 2:0 (Video) Εράνη Φιλιατρών   Ολυμπιακός Καλαμάτας 2:0 (Video) Εράνη Φιλιατρών   Ολυμπιακός Καλαμάτας 2:0 (Video) Εράνη Φιλιατρών   Ολυμπιακός Καλαμάτας 2:0 (Video)

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: