Αίσθηση έχει προκαλέσει το bonus που θα πάρει ο Stephen Elop για την πώληση της Nokia!

Αίσθηση έχει προκαλέσει το bonus που θα πάρει ο Stephen Elop για την πώληση της Nokia!Πολλοί ήταν αυτοί που τόσο καιρό κατηγορούσαν τον ότι σαν CEO της κάνει τραγικά λάθη μάλιστα κάποιοι έλεγαν ότι κάνει λάθος επιλογές επίτηδες.

Από ότι φαίνεται τελικά ίσως και να μην μιλάμε για θεωρίες συνωμοσίας και οι κατηγορίες κατά του Stephen Elop ότι εσκεμμένα έκανε ότι έκανε να έχουν κάποια βάση.

Λίγες μέρες μετά την εξαγορά της Nokia από την έρχεται στο φως ότι μέσα στο συμβόλαιο του Stephen Elop με την Nokia υπήρχε όρος που λέει ότι θα πάρει 25 εκατομμυρίων δολαρίων αν καταφέρει να πουλήσει το τμήμα συσκευών της εταιρείας.

Όπως είναι φυσικό η είδηση αυτή έχει προκαλέσει σάλο και ενδέχεται η Φιλανδική να ζητήσει την παρέμβαση της δικαιοσύνης για τον τρόπο που έγινε η εξαγορά αυτή, της εσφαλμένες αποφάσεις που πήρε το διοικητικό συμβούλιο τόσα αλλά και το συμβόλαιο του Stephen Elop.

Η Nokia εδώ και χρόνια ήταν το καμάρι των Φιλανδών οπότε η πτώση της και η εξαγορά της από την Microsoft είναι κάτι που έχει ενοχλήσει πολύ τους Φινλανδούς αφού το τελευταίο καιρό η μετοχή της εταιρείας είχε πτωτική πορεία και η εξαγορά της κόστισε λιγότερο από ότι το !

Να θυμίσουμε ότι ο Stephen Elop με την εξαγορά της Nokia από την Microsoft έγινε υπεύθυνος στο τμήμα κινητών της εταιρεία, πήρε αποζημίωση από την Nokia και σήμερα μάθαμε και για το bonus που πήρε.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το bonus που θα πάρει ο Stephen Elop για την πώληση της Nokia!

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: