Έρχεται και στην Ελλάδα το smartphone με τις δύο… οθόνες

Έρχεται και στην Ελλάδα το smartphone με τις δύο... οθόνες

Πρόκειται για ένα διαφορετικό smartphone καθώς διαθέτει δύο οθόνες και πολύ σύντομα θα έρθει και στην .

Το YotaPhone είναι μια συσκευή κατασκευασμένη από τη ρωσική εταιρεία Yota Devices, η οποία έρχεται εξοπλισμένη με δύο οθόνες των 4,3 ιντσών. Η πρώτη, η βασική, είναι ανάλυσης 720p και τεχνολογίας LCD, ενώ η δεύτερη είναι κατασκευασμένη από τεχνολογία e-ink, με την ανάλυση της να βρίσκεται στα 360 x 640 pixels.

H διάθεση του YotaPhone ξεκινάει από σήμερα, ένα χρόνο μετά την πρώτη παρουσίαση του, αν και, για αρχή, η κυκλοφορία του είναι περιορισμένη. Έτσι, μπορούν να το αποκτήσουν μόνο κάτοικοι της Ρωσίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Αυστρίας και της Ισπανίας μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της κατασκευάστριας, ενώ θα πωλείται σε καταστήματα της Ρωσίας και της Γερμανίας μέσα στο Δεκέμβριο. Εντούτοις, στις αρχές του 2014, το YotaPhone αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε 20 ακόμη αγορές, μεταξύ των οποίων βρίσκεται τόσο η Ελλάδα όσο και η .

To YotaPhone είναι ένα smartphone το οποίο εξοικονομεί ενέργεια μεταφέροντας εφαρμογές στην «οικονομική» e-ink οθόνη και απευθύνεται στους χρήστες οι οποίοι έχουν κουραστεί από τη χαμηλή διάρκεια ζωής μπαταριών που δείχνει να χαρακτηρίζει την εποχή των «έξυπνων κινητών».

πηγή: fpress

xespao

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: