Ζουράρις για Τσίπρα: Ήταν σαν ένας καλός γιος μου

Ο άρτι παραιτηθείς υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Θέμα”, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Τον ήξερα πολύ λίγο γιατί είναι άλλης γενιάς και χθες που τον γνώρισα πολύ περισσότερο και μιλήσαμε καμιά ώρα, ανακάλυψα ότι είναι καλύτερος, από ότι πίστευα. Είναι ένας νεαρός σοφός, έχει μια εκπληκτική φιλοπατρία, έχει δυνατή κατάρτιση, είναι ένα γερό μυαλό, είναι πράος, είναι μειλίχιος, συναινετικός, ήταν σαν ένας καλός γιος μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις.

Όσον αφορά στο Σκοπιανό, σημείωσε πως «δεν υπάρχει γεωγραφική ονομασία, η ονομασία είναι πάντα πολιτική. Οι μεν Αμερικάνοι νομίζουν ότι μ’ αυτόν τον τρόπο μπορούν να δυσκολέψουν την επιστροφή της επιρροής της Ρωσίας στα Βαλκάνια και φαίνεται ότι θέλουν μ’ αυτόν τον τρόπο να παρεμποδίσουν την εγκαθίδρυση της τουρκικής πολιτικής στην περιοχή».

«Τον εμπιστεύομαι για την διαπραγμάτευση. Ξέρω την φιλοπατρία του Νίκου Κοτζιά και ξέρω τη βαρύνουσα επιστημονική του κατάρτιση . Σε μια διαπραγμάτευση όμως υπάρχει και ο άλλος, και είναι αρκετοί οι άλλοι. Δεν αρκεί επομένως μόνο η εγκυρότητα του κ. Κοτζιά», είπε στη συνέχεια, αναφερόμενος στου υπουργό Εξωτερικών.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: