Ζορίζονται οι Τούρκοι …Μας εγκλωβίζουν συνέχεια τα Ελληνικά F-16!


Ελληνικά μαχητικά παρενόχλησαν τουρκικό F-16  που εκτελούσε «εκπαιδευτική «πτήση στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου….»Καμιά αναφορά για παραβίαση του Ελληνικού FIR!»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τύπου που αναρτήθηκε στον διαδικτυακό τύπο του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων, 6 μαχητικά F-16 της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας εκτέλεσαν εκπαιδευτική πτήση στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου.

Ελληνικά μαχητικά F-16 παρενόχλησαν ένα από τα τουρκικά μαχητικά F-16 εγκλωβίζοντας το στα ραντάρ τους επί 40 δευτερόλεπτα.

Το Τουρκικό μαχητικό οπλισμένο  που ζορίστηκε  για τον εγκλωβισμό ,για να εξηγούμαστε ήταν μέρος του τούρκικου σχηματισμού που μπήκε στο Ελληνικό FIR  και το έπαιξε τσαμπουκάς όταν τα Ελληνικά ζήτησαν από τον σχηματισμό να αποχωρήσει !

Το Οπλισμένο ζεύγος των Τούρκικων μαχητικών που λειτουργεί πάντα ώς ο προστάτης των νέων Πιλότων που εκπαιδεύονται με τις Παραβιάσεις  δεν βγήκε όπως έκαναν τα υπόλοιπα 4 αεροσκάφη ,αλλά πήγε να το παίξει κάπως !

Τον έβαλαν στο σταυρό όμως (LOCK)  τα Ελληνικά F-16  που ήταν  στην περιοχή και ο Τούρκος ζορίστηκε …Αν ζορίζεσαι Μεμέτ για τα ζόρια υπάρχει το «ΖΟΡΕΞ»



Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: