ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις Τετάρτη 25 Ιανουαρίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σας είναι ιδιαίτερα δύσκολο να προσποιείστε κάτι διαφορετικό από αυτό που νιώθετε ή να κινείστε βάσει τακτικής και στρατηγικής. Προτιμάτε να είστε ευθείς και άμεσοι και να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Κάποιες φορές όμως δεν είναι η σωστή κίνηση, καθώς δεν είναι όλοι έτοιμοι να ακούσουν τα πράγματα με το όνομά τους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Σας αρέσει να εξετάζετε μια κατάσταση από όλες τις πλευρές και να κάνετε εκτιμήσεις πάντα βάσει στοιχείων. Και το κάνετε πολύ καλά ειδικά για τους άλλους, όμως κάποιες φορές δυσκολεύεστε να το εφαρμόσετε σε καταστάσεις που σας αφορούν προσωπικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ένα καμπανάκι σας χτυπάει και έρχεται να σας προειδοποιήσει για αυτά που είναι καλό να αλλάξετε στις συνήθειες ή την καθημερινότητά σας, ώστε η ζωή σας να γίνει καλύτερη και η εργασία σας πιο αποδοτικοί. Κάποιες φορές ενοχλείστε όταν σας δίνουν συμβουλές, αλλά όταν είναι καλοπροαίρετες είναι για το καλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Έχετε μια σύγκρουση με τον εαυτό σας γιατί από τη μία θέλετε να πείτε κάτι σημαντικό για τη ζωή του σε έναν δικό σας άνθρωπο, από την άλλη φοβάστε πως μπορείτε να τον στενοχωρήσετε και δεν είστε βέβαιοι πως θέλετε να πάρετε όλη την ευθύνη. Πριν αποφασίσετε, σκεφτείτε πώς θα θέλατε να φερθεί σε εσάς ένας καλός φίλος σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Έχετε βάλει ένα νέο στόχο που θέλετε οπωσδήποτε να κατακτήσετε και πρέπει να βάλετε τον εαυτό σας σε πρόγραμμα για να τα καταφέρει. Κι εκεί που αναζητάτε το σωστό τρόπο για να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα, εμφανίζεται ένας άνθρωπος που θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η διάθεσή σας δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά αυτό είναι περισσότερο προϊόν κούρασης και πίεσης. Φροντίστε να καταφέρνετε να ξεκλέβετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και πράγματα που σας αρέσουν και γεμίζουν τις μπαταρίες σας. Το έχετε ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Οι ρυθμοί πέφτουν, οι εντάσεις χαλαρώνουν και πλέον μπορείτε να σκεφτείτε πιο καθαρά ποιες κινήσεις που αφορούν στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, από αυτές που έχετε κάνει μέχρι τώρα, είναι σωστές και ποιες θα έπρεπε να επανεξετάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα καλύτερά της και η διάθεσή σας είναι και αυτή ανάλογη. Μπορεί κάποια από τα στοιχήματα με τον εαυτό σας να μην τα έχετε ακόμα κερδίσει, όμως τα πιο σημαντικά σίγουρα δεν τα έχετε χάσει. Κάνοντας έναν απολογισμό να εστιάσετε στο θετικό πρόσημο και να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας γκρίνιες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Κάποιο σημαντικό πρόσωπο από τον εργασιακό σας χώρο σας ξεχωρίζει και νιώθει πως εσείς είστε το άλογο στο οποίο αξίζει να ποντάρει. Αυτό θα σας φέρει πιθανότατα μεγαλύτερες ευθύνες και άγχη, αλλά θα γίνει και το εφαλτήριο για το επόμενο σημαντικό βήμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Και μόνο η σκέψη να χρειαστεί να αλλάξετε πολλά από όσα συνθέτουν τη σταθερότητα της καθημερινότητάς σας, σας τρομάζει και σας κάνει να αντιδράτε. Όμως, μην είστε τόσο αρνητικοί στις αλλαγές γιατί πολύ σύντομα θα σας οδηγήσουν σε μια πιο χαρούμενη και ισορροπημένη καθημερινότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κι εκεί που ήσασταν στο παρά πέντε να απογοητευτείτε και να καταθέσετε τα όπλα σε μια υπόθεση που καιρό σας ταλαιπωρεί γιατί δεν βρίσκει λύση, ως διά μαγείας όλα μπαίνουν στη θέση τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όταν δεν κυνηγάς κάτι πολύ, μερικές φορές έρχεται μόνο του.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. Κάποιοι θα σας τάξουν πολλά και θα σας γεμίσουν υποσχέσεις. Μην τα πάρετε όλα στα σοβαρά και μην ενθουσιαστείτε. Όσο πιο προσεκτικοί και μετρημένοι είστε, τόσο υπέρ σας θα μετρήσει αυτό στο τέλος της ημέρας.

zwdia,imerisia,provlepsi

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: