Ζώδια 4 Απριλίου 2017: Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για  4 Απριλίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός

Μπορεί να έχετε παιχνιδιάρικη διάθεση σήμερα. Ο/η σύντροφός σας θα το εκτιμήσει. Ίσως μπορείτε να κάνετε κάτι διασκεδαστικό μαζί που θα σας βγάλει από την καθημερινότητά σας. Αντί να πάτε για φαγητό ή σινεμά πηγαίνετε σε ένα μουσείο. Δουλεύετε πολύ σκληρά τελευταία και οι δύο. Η σχέση σας θα ωφεληθεί από τον αυθορμητισμό. Ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να κανονίζετε το ταξίδι που θέλετε να κάνετε και το έχετε αφήσει στην αναμονή πολύ καιρό.

Υπάρχει είτε απόλυτο χάος ή χαρά. Οι αμφιβολίες εξαφανίζονται και οι επιβεβαιώσεις φαίνεται πως είναι πολύ καλές. Έχετε τελικά μια καθαρή εικόνα αναφορικά με κάποια πράγματα που είναι θολά. Οι επιλογές είναι πιο εύκολες. Η ικανότητά σας να κάνετε ένα βήμα πίσω θα σας βοηθήσει να αποφύγετε εντάσεις που υπάρχουν γύρω σας.

Κάποιο άτομο σε θέση εξουσίας θα σας ταράξει και μπορεί να σας ντροπιάσει μπροστά σε κόσμο. Μην φοβηθείτε να τραβήξετε αυτό το άτομο στην άκρη και να του/της εξηγήσετε ότι τέτοιου είδους συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή.

Ταύρος

Μην εκπλαγείτε αν έχετε μια επιθυμία να αλλάξετε την διακόσμηση. Η ενέργεια του σύμπαντος σας κάνει να θέλετε να αλλάξετε το σπίτι σας λίγο. Μην το παρακάνετε. Θα έχετε την τάση να μετατρέψετε τα μικρά σχέδια σε μεγάλα. Θα πρέπει να συγκρατηθείτε. Αφήστε τις ανακαινίσεις για αργότερα. Τα σχέδια σας είναι μεγάλα αλλά ακόμα και οι μικρές αλλαγές θα αλλάξουν τον χώρο σας και την ψυχολογία σας. Κυρίως διασκεδάστε κάνοντας τις αλλαγές που θέλετε.

Η ερωτική σας ζωή θα ενισχυθεί. Θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε υπέρ σας να ξεχάσετε τις ανησυχίες σας και να κάνετε πίσω. Ο κεραυνοβόλος έρωτας ίσως αλλάξει την ζωή σας σήμερα. Δεν θα σας λείπουν οι ευκαιρίες να ξεχωρίσετε. Δεν υπάρχει λόγο να υπερβάλλετε αλλά θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας την αίσθηση της αναλογίας.

Μην παρασυρθείτε να παίξετε το παιχνίδι κάποιου άλλου. Είναι καθαρό ότι κάποιος στην δουλειά προσπαθεί να σας ξεγελάσει με κάποιον τρόπο. Ίσως αυτό το άτομο προσπαθεί να σας κάνει να δουλέψετε περισσότερο από ότι σας ζητείται. Μην ξεγελαστείτε.

Δίδυμοι

Φροντίστε να απαντήσετε τα τηλέφωνα και να ανοίξετε τα email σας σήμερα. Μάλλον θα έχετε κάποια ενδιαφέροντα νέα. Μπορεί να ακούσετε από ένα παλιό αφεντικό ότι είστε τέλειοι για μια νέα θέση που ανοίγει. Ίσως κάποιος παλιός σύντροφός σας να έρχεται σε επαφή ξανά μαζί σας. Θα εκπλαγείτε σήμερα. Να περιμένετε το απρόσμενο. Να είστε προετοιμασμένοι και μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν αναλύοντας πολύ τα πάντα μέσα στο μυαλό σας. Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες.

Θα δείξετε ότι είστε ικανοί για μεγάλη αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην είστε υπερβολικά προσγειωμένοι με τα κοντινά σας άτομα. Ίσως δεν αισθανθούν καλά. Η ονειροπόληση είναι στο πρόγραμμά σας σήμερα. Θα έχετε μια ακαταμάχητη ανάγκη να παγιώσετε τον εαυτό σας περισσότερο. Μην βρίσκετε καταφύγιο στην σιωπή.

Θα έχετε την δύναμη και την αποφασιστικότητα να δράσετε με μεγάλη πεποίθηση. Θα έχετε έντονες επικοινωνιακές ικανότητα και καλό τρόπο να περάσετε το μήνυμά σας αποτελεσματικά στους άλλους. Είναι ένας πολύ δυνατός συνδυασμός.

Καρκίνος

Τα γράμματα που περιμένετε να λάβετε αργούν. Ελέγξτε ξανά ότι το πρόσωπο που σας στέλνει κάτι έχει την σωστή διεύθυνση. Δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πέρα από το να περιμένετε. Θα έρθει γρήγορα και τότε οι οικονομικές σας δυσκολίες θα μείνουν πίσω σας. Δεν είναι θέμα αμέλειας απλά υπάρχουν καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε εσάς. Κάντε λίγη υπομονή.

Δεν θα ταλαιπωρηθείτε ώστε να εκφράσετε το τι θέλετε σήμερα. Είστε γοητευτικοί και η επιτυχία είναι πιο εύκολη όπως και οι νέες κατακτήσεις. Το να είστε φυσικοί είναι ο θρίαμβός σας. Χρησιμοποιώντας την πρωτοβουλία σας σήμερα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε ένα πρόβλημα που αφορά το σπίτι σας.

Υπάρχει μεγάλη ανησυχία γύρω σας στην δουλειά και αυτό σας δυσκολεύει να ακολουθήσετε οτιδήποτε. Αντί να επικεντρώνεστε θα συνεχίσετε να αλλάζετε συνέχεια δουλειές και να αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Θα πρέπει να παίρνετε βαθιές ανάσες πιο συχνά.

Λέων

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αισθάνεστε ελκυστικοί και παθιασμένοι σήμερα. Μην εκπλαγείτε αν ένας παλιός σύντροφος έρθει σε επαφή μαζί σας και προσπαθήσει να δημιουργήσει ξανά την παλιά φλόγα. Η προσοχή είναι έντονη αλλά μάλλον δεν έχετε την επιθυμία να ακολουθήσετε την πιθανότητα αυτή. Είστε χαρούμενοι όπως είστε τώρα. Να θυμάστε ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα και εντάσεις που ίσως ταράξουν την ψυχολογία σας. Βάλτε ως προτεραιότητα τον εαυτό σας.

Η οπτική σας απέναντι στον έρωτα αλλάζει. Θα σας είναι πιο εύκολο να καταλάβετε τον/την σύντροφό σας ή το πως λειτουργεί γενικά το αντίθετο φύλο. Μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Θα κερδίσετε να απομακρυνθείτε από τις διαδικασίες που κυριαρχούν στο περιβάλλον σας σήμερα και αν τις αμφισβητήσετε.

Έχετε ταραχθεί χάρη σε εκείνους που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την δύναμή τους για να σας ελέγξουν. Να έχετε αυτοπεποίθηση και μην αφήσετε τους άλλους να έχουν το επάνω χέρι, ειδικά όταν ξέρετε ότι έχετε δίκιο. Μην υποχωρείτε ακόμα και όταν η πίεση είναι μεγάλη.

Παρθένος

Όσο μεγαλώνετε έλκεστε περισσότερο από πνευματικά θέματα. Δεν έχει να κάνει με μια συγκεκριμένη θρησκεία αλλά είστε περίεργοι για το υπερφυσικό και τις αρχαίες τέχνες. Βρείτε χρόνο σήμερα να επισκεφθείτε ένα βιβλιοπωλείο ή διαβάστε πάνω στο θέμα. Μπορεί να θέλετε να βρείτε με άλλα άτομα που σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο. Σίγουρα μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας δώσει μεγάλη τροφή για σκέψη και αυτό θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε σε ότι θεωρείτε σημαντικό.

Είστε στη σωστή διανοητική φάση ώστε να γευθείτε νέες απολαύσεις. Μπορεί να σας λείπει χρόνος ή να σας είναι δύσκολο να προχωρήσετε τώρα. Αν το κάνετε όμως μακροπρόθεσμα η οπτική σας θα είναι καλύτερα. Ο έρωτας είναι το μοναδικό πράγμα που χρειάζεστε. Θα αισθάνεστε μια μεγάλη ανάγκη να συνεργαστείτε με τους γύρω σας και είστε γεμάτοι έμπνευση. Αυτό θα σας βοηθήσει σε όλες τις πλευρές της ζωής σας

Οι εξερευνητικές σας δυνάμεις θα σας φανούν χρήσιμες καθώς ξεχωρίζετε το τι έρχεται προς το μέρος σας από όλες τις πλευρές. Θα πρέπει να ελέγχετε την κατάσταση καθώς δεν έχετε αίσθηση της κατεύθυνσης. Η ενέργεια υπάρχει. Απλά πρέπει να επικεντρωθείτε σε αυτή.

Ζυγός

Μην διστάσετε να δοκιμάσετε κάτι νέο σήμερα. Αν σκέπτεστε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα κάντε το σήμερα. Μάλλον θα συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα και θα ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Μπορεί να είστε επιφυλακτικοί στην αρχή αλλά θα είστε πρόθυμοι να έρθετε πιο κοντά. Θα αισθάνεστε ότι γνωρίζεστε χρόνια λίγο αργότερα. Θα διασκεδάσετε. Κάντε κάτι που σας αρέσει και σας βοηθά να χαλαρώνετε στο τέλος της ημέρας. Ίσως μια βόλτα να είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας.

Η συναισθηματική σας ζωή θα επικεντρωθεί στις καλές σχέσεις, τα παιδιά και την οικογένεια. Τώρα είναι καιρός να σχεδιάσετε κάποιες αλλαγές αναφορικά με το σπίτι σας. Μιλήστε με τους γύρω σας. Θα πρέπει να εξετάσετε καλά τα οικονομικά σας και να ισορροπήσετε τους λογαριασμούς σας σήμερα. Θα πρέπει να βελτιώσετε την διαχείρισή σας και έτσι ένα βάρος θα φύγει από το μυαλό σας.

Είστε σε διαμάχη με κάποιο άτομο και δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγετε. Αυτό το άτομο κάνει προσπάθειες να σας μπερδέψει με κάποιον τρόπο. Μην ξεγελιέστε και μην βγαίνετε από τον δρόμο σας. Διατηρήστε τον τρόπο σας.

Σκορπιός

Αισθάνεστε αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις για την ζωή σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε πολύ sexy και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευθείτε. Ίσως πρέπει να σχεδιάσετε ένα ρομαντικό βράδυ με τον/την σύντροφό σας. Μην διστάσετε να μιλήσετε για ταξίδια και για τα όνειρά σας. Ίσως έχετε τα ίδια όνειρα. Πριν το καταλάβετε ίσως κάνετε σχέδια για εξωτικά νησιά. Κάντε σχέδια και αρχίστε να οργανώνετε ένα ταξίδι που θέλετε εδώ και καιρό. Μάλλον υπάρχουν κάποια μέρη που σας συναρπάζουν και θέλετε να τα επισκεφθείτε και να γνωρίσετε τον πολιτισμό τους.

Θα έχετε χαλαρή διάθεση και θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε από την αρχή και να ξεχάσετε τα άσχημα συναισθήματα. Ενισχύστε την κατανόησή σας απέναντι στον/την σύντροφό σας και τους άλλους. Προστατευτείτε. Η οπτική σας σήμερα θα σας οδηγήσει να υιοθετήσετε νέες και βαθύτερες αξίες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ο χώρος της δουλειάς σας δεν σας βοηθά να είστε πολύ παραγωγικοί. Ρωτήστε αν υπάρχουν δουλειές που πρέπει να γίνουν εκτός γραφείου. Ίσως μπορείτε να δουλέψετε από το σπίτι ή μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποια δουλειά που αφορά και άλλους. Βρείτε έναν εναλλακτικό δρόμο.

Τοξότης

Η ημέρα σήμερα είναι γεμάτη πιθανότητες. Μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να είστε παθιασμένοι και πρόθυμοι να αφιερωθείτε σε κάτι που αξίζει ή σε κάποια δημιουργική δραστηριότητα. Μην περιμένετε να μπουν όλα στην θέση τους αμέσως. Μπορείτε να βρείτε μερικά εμπόδια αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς υπάρχει περίπτωση να κάνετε κάποια λάθη που ίσως σας ταλαιπωρήσουν μακροπρόθεσμα.

Οι συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας είναι πιο ευχάριστες και ανάλαφρες. Είναι καιρός να επικεντρωθείτε στις χαλαρωτικές σας δραστηριότητες και να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας και να ενισχύσετε την ερωτική σας ζωή. Η καθαρότητα των σχεδίων σας θα κάνει τους γύρω σας να τα εκτιμήσουν. Θα μπορείτε να υπερασπιστείτε τον σκοπό σας έντονα.

Δέχεστε μεγάλη υποστήριξη από διαφορετικές πλευρές και ενθαρρύνεστε να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας. Έχετε καλή ψυχολογία και δεν θέλετε να χάσετε τον στόχο σας. Θα συνεχίσετε να έχετε υποστήριξη και στην πορεία.

Αιγόκερως

Δείχνετε όμορφοι και αισθάνεστε γεμάτοι πάθος. Ίσως υπάρχει κάποιο άτομο στην ζωή σας τώρα που σας κάνει να αισθάνεστε καλά. Βγείτε έξω ή παραγγείλτε φαγητό στο σπίτι και δημιουργήστε καλή ατμόσφαιρα. Θα περάσετε καλά και θα εκτιμήσετε αυτές τις στιγμές. Θα καταφέρετε να χαλαρώσετε κιόλας καθώς μετά από μια δύσκολη ημέρα αυτό είναι το ζητούμενο για εσάς. Έχοντας καλή παρέα δίπλα σας θα το επιτύχετε και αυτό θα σας κάνει καλό.

Η δημιουργική προσέγγισή σας ενισχύεται στην ερωτική σας ζωή και ανοίγουν νέοι ορίζοντες. Είναι στο χέρι σας να φθάσετε την ευτυχία που είναι στα χέρια σας. Απομακρυνθείτε από τον έξω κόσμο. Μπορείτε να μπείτε σε όλους τους κύκλους και αυτό σας κάνει δημοφιλείς.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα αισθάνεστε μια ένταση καθώς προχωρά η ημέρας σας. Αυτό είναι αναπόφευκτο. Τα καλά νέα είναι ότι αυτή η ένταση θα σας ωθήσει να καταφέρετε πολλά. Θα σας εμπνεύσει να κάνετε περισσότερα από όσα είχατε σκεφθεί ότι είναι πιθανό.

Υδροχόος

Μπορεί να είναι μια εκνευριστική ημέρα στον ερωτικό τομέα. Η επικοινωνία εμποδίζεται σε όλους τους τομείς. Έχετε άγχος να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας αλλά δεν μπορείτε να τον/την βρείτε. Ίσως το τηλέφωνο έχει κάποιο πρόβλημα. Αισθάνεστε ότι το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σας. Κάντε υπομονή. Ο/η σύντροφός σας θα επικοινωνήσει μαζί σας και η επανένωσή σας θα είναι ηλεκτρική. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην φθάσετε στην υπερβολή. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο και τελικά θα δείτε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Ο/η σύντροφός σας θα σας ενθαρρύνει να ξεπεράσετε τον εαυτό σας σήμερα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε και δεν είναι σημάδι απόρριψης. Θα μπορείτε να βρείτε δύναμη μέσα σας ώστε να ξεπεράσετε αυτή την φάση. Θα έχετε υποστήριξη για τα σχέδιά σας και τα καταφέρετε. Τώρα είναι καιρός να προσελκύσετε άλλους στον σκοπό σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας στην αρχή της ημέρας μπορεί να έχετε κάποια σημαντικά δεδομένα στα χέρια σας. Να είστε σε εγρήγορση και να είστε προσεκτικοί στις επαφές σας με τους άλλους και τότε θα έχετε πλεονέκτημα απέναντι σε όσους είναι δύσκολοι.

Ιχθύες

Έχετε αισθανθεί καλύτερα από ότι σήμερα. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Οι πόνοι αυτοί είναι απλά αποτέλεσμα υπερβολής. Μην ανησυχείτε θα είστε πολύ καλύτερα αύριο το πρωί. Την επόμενη φορά που κάποιος σας προσφέρει κάτι ή σας προσκαλέσει κάπου ίσως πρέπει ευγενικά να αρνηθείτε. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείτε να ικανοποιήσετε πάντα τους άλλους. Είναι βασικό να βάζετε τον εαυτό σας ως προτεραιότητα. Η ψυχική σας υγεία είναι βασική και σημαντική.

Θα είστε πιο διαισθητικοί και αυτό θα σας βοηθήσει να δείξετε τι θέλει ο/η σύντροφός σας. Είναι στο χέρι σας να δημιουργήσετε διάλογο και να πείτε την γνώμη σας με απόλυτη ελευθερία. Θα αισθάνεστε πιο ήρεμα. Θα πρέπει να πάρετε λίγο χρόνο, να κάνετε πίσω και να αναθεωρήσετε τo τελευταίο διάστημα.

Οι άλλοι θέλουν να σας προσελκύσουν στο στρατόπεδό τους και εσείς είστε διστακτικοί για κάτι τέτοιο τώρα. Συνεχίστε να μαζεύετε δεδομένα πριν κάνετε κάποια μεγάλη κίνηση. Δεν υπάρχει βιασύνη.



zwdia,imerisia,provlepsi

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: