Ζευγάρι έκλεψε τις ελιές παραγωγού στη Λέσβο

Ο 47χρονος άνδρας και η 41χρονη γυναίκα του τρύπωσαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί στο αγρόκτημα ιδιοκτησίας ενός 51χρονου στην περιοχή του Πολιχνίτου και άρπαξαν τα σακιά μέσα στα οποία είχε συσκευάσει την αξίας 900 ευρώ ποσότητα ελαιοκάρπου

Χάλασαν την ύστατη στιγμή τα σχέδια ενός ζευγαριού Αλβανών να αρπάξουν την παραγωγή ενός αγρότη στη Λέσβο. Παρ’ όλο που κατάφεραν να τη βάλουν στο χέρι, λίγες ώρες αργότερα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Ο 47χρονος άνδρας και η 41χρονη γυναίκα του τρύπωσαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί στο αγρόκτημα ιδιοκτησίας ενός 51χρονου στην περιοχή του Πολιχνίτου και άρπαξαν τα σακιά μέσα στα οποία είχε συσκευάσει την αξίας 900 ευρώ ποσότητα ελαιοκάρπου που είχε μαζέψει από τις ελιές του. Τα κλεμμένα προϊόντα επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους και το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

*** Το γραφείο ενός υποκαταστήματος της Δ.Ε.Η. στο Αργοστόλι διέρρηξαν δυο Έλληνες ηλικίας 29 και 30 χρόνων, άρπαξαν από μέσα έναν φορητό υπολογιστή και πέντε συσκευές USB και προσπάθησαν να διαφύγουν. Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που ενημερώθηκαν για την κλοπή εγκλώβισαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, τους συνέλαβαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας, ενώ τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στο γραφείο.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: