Υποψήφιος και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για την ηγεσία του νέου φορέα

Την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του νέου, ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, αναμένεται να ανακοινώσει και επισήμως τις επόμενες ημέρες ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί σε πλήθος επαφών τις τελευταίες ώρες και εκτιμάται ότι θα προστεθεί και εκείνος με την σειρά του στην λίστα των στελεχών που θα διεκδικήσουν την αρχηγία της ενιαίας, πλέον, παράταξης.
Η απόφαση αυτή του βουλευτή Αρκαδίας, δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο ίδιος δεν συζητούσε με τους συνεργάτες του ήδη από το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τον Ιούλιο, το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την αρχηγία του νέου σχήματος.
Συμπερασματικά, υποψήφιοι επικεφαλής του νέου σχηματισμού είναι μέχρι στιγμής ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης και πιθανότα ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, αν ξεπεραστούν οι ενστάσεις που εκφράζει επί της διαδικασίας.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: