Υπάρχει ο κεραυνοβόλος έρωτας..;

Υπάρχει ο κεραυνοβόλος έρωτας..;

Υπάρχει ο κεραυνοβόλος έρωτας..;

Πεταλούδες στο στομάχι.

Ένα άγγιγμα που έχει προκαλέσει ηλεκτρισμό.

Μια ματιά που είπε όσα όσα δεν πρόλαβε το στόμα.

Κάπως έτσι περιγράφουν (όσοι έχουν βιώσει) τον κεραυνοβόλο έρωτα.

Τι γίνεται με αυτούς που δεν έχουν να διηγηθούν ανάλογη εμπειρία. Είναι θέμα ικανότητας ή τύχης;Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν είναι ικανοί ή δεν είναι αρκετά τυχεροί ώστε να ερωτευτούν με την πρώτη ματιά;

ΟΚ, επειδή δεν πιστεύω στην καλή ή κακή τύχη, ας επικεντρωθούμε στο μυαλό. Ναι, στο μυαλό, γιατί σταζητήματα καρδιάς αυτό κάνει κουμάντο. Μήπως για να μπορέσει κάποιος να βιώσει τον έρωτα με την πρώτη ματιά, πρέπει πρώτα να ανοιχτεί στο ίδιο το ενδεχόμενο; Για να μπορέσει κάποιος να ερωτευθεί κεραυνοβόλα θα πρέπει πρώτα να αποδεχτεί πως ο έρωτας λείπει από τη ζωή του. Αν το αρνείται και πιστεύει πως δεν έχει ανάγκη από έρωτες, καρδούλες και χεράκι-χεράκι παραλία τότε δύσκολα θα αντιληφθεί την ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μπροστά του.

Τι γίνεται όμως όταν ψάχνεις συνειδητά για τον έρωτα αλλά εκείνος δεν έρχεται; Είναι περίεργο αλλά ισχύει:όσο πιο έντονα αναζητάς τον έρωτα τόσο πιο δύσκολα τον βρίσκεις. Αντιθέτως, αν καλλιεργήσεις την αίσθηση πως είσαι διαθέσιμος/η και αφήσεις όλα τα υπόλοιπα στην τύχη, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις τον κεραυνοβόλο έρωτα.

Τώρα, αν τον βρεις, δεν μπορούμε να σου εγγυηθούμε για τη διάρκεια του…

agapimono.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: