Youtuber προτείνει ξυράφι για απαλή επιδερμίδα στο πρόσωπο (βίντεο)

Η Huda Kattan είναι για πολλούς μια «beauty guru», με καταγωγή από το Dubai και με 12,8 εκατομμύρια followers.

Πρόκειται, δηλαδή, για έναν άνθρωπο που κατέχει την τέχνη του άψογου makeup και του απόλυτα θηλυκού look για κάθε πρόσωπο και την διαδίδει μέσα από ΥοuTube/Instagram βίντεο και φωτογραφίες.

Η Huda αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram ποιο είναι το μυστικό της απαλής επιδερμίδας του προσώπου της: Το γεγονός ότι εδώ και ένα χρόνο ξυρίζεται με αφρό ξυρίσματος και ένα ειδικό ξυράφι.

«Το να ξυρίζεις το πρόσωπο σου είναι κάτι αληθινό, κάτι που συμβαίνει εδώ και δεκαετίες στην Ασία», είπε χαρακτηριστικά.

To συγκεκριμένο βίντεο της Huda είχε τουλάχιστον 16.000 σχόλια μέσα σε ένα 24ώρο, με τις απόψεις για το αποτέλεσμα αυτής της τεχνικής να διίστανται. Δεν έλειψαν εκείνοι που την ευχαρίστησαν για τις πολύτιμες συμβουλές, με ατάκες όπως «σ’ ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό!» και «το δοκίμασα! Ξυρίστηκα και οι τρίχες εξαφανίστηκαν», αλλά και εκείνοι που αντέδρασαν με τρόμο και σχόλια όπως «Τι ΔΙΑΟΛΟ; Όχι! Με τίποτα!».

Από την πλευρά της, η Huda εξήγησε πως για εκείνη το επιτυχημένο ξύρισμα ξεκινά με στεγνό, χωρίς make-up δέρμα, πριν ξεκινήσεις να εφαρμόζεις ειδικά ξυράφια με ευθεία λεπίδα.

Στη συνέχεια του βίντεο, η Huda ξυρίζεται με μικρές κινήσεις «τριψίματος» στα μάγουλα και κοντά στις φαβορίτες, προειδοποιώντας πως οι κινήσεις πρέπει να έχουν «την μικρότερη δυνατή πίεση» προς το δέρμα.

Καταλήγοντας, η vlogger σημειώνει πως το ξύρισμα προσώπου δεν είναι μια εύκολη δουλειά, αλλά είναι αναγκαία και πως κουβαλάει πάντα μαζί τα ξυράφια της για κάθε φίλη της που μπορεί να έχει άμεση ανάγκη ξυρίσματος.

Shaving your face is real thing! Of course the right way to do it is on my YouTube now! And to answer everybody's questions, no your hair does not grow back thicker when you shave dry! This has been going on for decades and is huge in Asia! I've been doing this for almost a year now and swear by it! Full video on YouTube, link in bio ❤️❤️❤️ PS for everyone freaking out over the beginning, please check out the video, the beginning was a joke

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Huda Kattan (@hudabeauty) στις

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: