Your Face Sounds Familiar – All Star: Τι έδειξαν τα τεστ για κορονοϊό

Εξελίξεις με το show του ΑΝΤ1 που πριν ακόμα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο αντιμετώπισε αναβολές λόγω κρουσμάτων στους εργαζομένους του.

Αν και πέρυσι η προβολή του Your Face Sounds Familiar είχε διακοπεί λόγω της πανδημίας, φέτος η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε να το βγάλει στον αέρα τηρώντας όλα τα απαραίτητα και προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης.

Ωστόσο από την αρχή και παρά τις προφυλάξεις υπήρξαν κρούσματα κορονοϊού με αποτέλεσμα να αναβληθεί η πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar-All Star. Κι ενώ είχαν μπει σε πρόγραμμα γυρισμάτων τελικά την προηγούμενη βδομάδα το γύρισμα αναβλήθηκε λόγω σοβαρού προσωπικού θέματος ενός διαγωνιζόμενου.

Αν και ο χρόνος για το επεισόδιο της ερχόμενης Κυριακής πίεζε, σεβόμενοι την κατάσταση του διαγωνιζόμενου αποφασίστηκε να γυριστεί αύριο κι αφού θα γίνονταν τα απαιτούμενα τεστ στους συμμετέχοντες.

Έτσι έγινε και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά οπότε οι εξελίξεις είναι θετικές για το show αφού αύριο θα γίνει κανονικά το γύρισμα για το επεισόδιο.

Την Κυριακή λοιπόν η Μαρία Μπεκατώρου θα καλωσορίσει στις 9 το βράδυ τους διαγωνιζόμενους και τους τηλεθεατές στο show του ΑΝΤ1, ενώ η διοίκηση του σταθμού έχει βάλει σκοπό να… φουντώσει ξανά τα γυρίσματα ώστε να είναι έτοιμοι… για παν ενδεχόμενο…!

Πηγή: newsit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: