Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ενημέρωσης και φιλανθρωπίας

ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση έχει ετοιμάσει η ομάδα «Μαμάδες από το Νομό Λάρισας»:

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 5:00 το απόγευμα σας περιμένουμε στο Χατζηγιάννειο (Ρούζβελτ 59). Φέτος η χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή μας θα είναι διαφορετική! Θα συνδυάσουμε ενημέρωση και φιλανθρωπία!

Οι γυναικολόγοι κυρία Καλλιόπη Ευαγγέλου και κύριος Γεώργιος Καραδαγλής https://www.facebook.com/Ευαγγέλου-Καραδαγλής-Γυναικολογικό-Μαιευτικό-Ιατρείο-120582364971159/ θα είναι εκεί και θα μας μιλήσουν για την υγεία μας. Μια ομιλία αφιερωμένη στη γυναίκα και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Επίσης η οργάνωση save moras https://www.facebook.com/savemoras/ θα μας τιμήσει με την παρουσία της και αφού μας μιλήσει για το αξιοθαύμαστο έργο της, θα είναι εκεί για όποιον επιθυμεί να γίνει δότης μυελού τον οστών. Μια διαδικασία που έχει πλέον γίνει πανεύκολη! Από εσάς θέλουμε να έχετε μαζί σας πάνω απ’ όλα την καλή σας διάθεση!

Όποια επιθυμεί ας προσφέρει τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου ως ευχαριστώ που μας στηρίζει παντού και πάντα!  Επίσης μέρος των τροφίμων θα διατεθούν για τη σίτιση τριών οικογενειών της πόλης μας που έχουν πραγματική ανάγκη ακόμη και το καθημερινό φαγητό.
Όποια επαγγελματίας ή απλή νοικοκυρά θέλει να φτιάξει κάτι για τον μπουφέ που θα υπάρχει θα είναι ευπρόσδεκτο με μεγάλη μας χαρά!
Η πρόσκληση αφορά όλους τους πολίτες της πόλης μας!  Περιμένουμε την στήριξη σας!».

topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: