Χοντρό "πρόβλημα" με την Τσολάκη. Θα είναι η πρώτη που θα κοπεί στον Alpha;

Η δεύτερη ευκαιρία στην παρουσιάστρια φαίνεται πως δεν έπιασε τόπο. Και όταν σας έγραφα από το καλοκαίρι πως «Δέστε τους» δεν μπορεί να ξαναγίνει γιατί έχουν αλλάξει οι εποχές ήξερα τι σας γράφω.

Ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς σε πριβέ συζητήσεις του παραδέχεται πως και ο ίδιος να ξαναέκανε την εκπομπή, δεν θα μπορούσε να κάνει τα νούμερα που έκανε πριν πέντε χρόνια.

Το «Τι λέει;» λοιπόν και η Ελένη Τσολάκη ρίχνουν το μέσο όρο του Alpha. Και κάποιες μέρες στερούν από το κανάλι την πρωτιά που έστω και οριακά περνάει στον ΑΝΤ1.

Μαθαίνω λοιπόν πως σε πολύ κλειστή σύσκεψη που έγινε πριν λίγες ημέρες έπεσε στο τραπέζι το «κόψιμο» της εκπομπής και η απορρόφηση τόσο της κεντρικής παρουσιάστριας όσο και των υπόλοιπων σε άλλες εκπομπές του σταθμού.

Τίποτα βέβαια δεν πρόκειται να γίνει πριν την έναρξη της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Εκεί θα κριθεί συνολικά πως θα πάει η μεσημβρινή ζώνη του Alpha. Πάντως κάποιοι στο κανάλι δεν κακοβλέπουν την επιστροφή των «Οικογενειακών ιστοριών» παρά το γεγονός ότι πέρσι δεν πήγαν καλά σε τηλεθέαση.

Θεωρούν πως αν γίνουν λίγο πιο «πικάντικες» μπορούν να «τσιμπήσουν» νούμερα. Με χαμηλό βέβαια μπάτζετ πάντα και σίγουρα χαμηλότερο από αυτό που έχει τώρα η εκπομπή της Τσολάκη.

Πηγή: nassosblog

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: