Χατζηδάκης: Η σημερινή κυβέρνηση θα καταρρεύσει μέσα στο 2017

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης σε εκδήλωση που οργάνωσε στο Αίγιο η τοπική κομματική οργάνωση της ΝΔ, εξέφρασε την εκτίμησή του ότι μέσα στο 2017 θα υπάρξουν σημαντικές πολιτικές εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη, η σημερινή η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρατηθεί άλλο στην εξουσία και θα καταρρεύσει μέσα στο 2017, προχωρώντας ταυτόχρονα σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Σε αυτό το σημείο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι οι Έλληνες γυρνούν την πλάτη στο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως όποτε και αν γίνουν εκλογές, η Νέα Δημοκρατία θα αναδειχθεί κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας, και θα κυβερνήσει σε συμμαχία με όλους τους πολίτες, στην βάση της κοινής λογικής και της σοβαρότητας.

Μεταξύ άλλων, ο Κωστής Χατζηδάκης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κατακτήσει ρεκόρ στα ψέματα και τη δημαγωγία, αφού όπως ανέφερε, δεν άφησε προεκλογική υπόσχεση που να μην την πετάξει στα σκουπίδια. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «η κυβέρνηση έχει κάνει σημαία και καθημερινή πρακτική το ψέμα».

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι η χειρότερη μετά την μεταπολίτευση, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «έχει λάβει μέτρα πολλών δισ. ευρώ, ξεχαρβαλώνοντας έτσι την οικονομία και κάνοντας ζημιά στο επενδυτικό κλίμα».

Για τη δεύτερη αξιολόγηση, ο Κωστής Χατζηδάκης είπε ότι παραμένει άγνωστο το πότε θα κλείσει.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: