Χανιά: Η Ιωάννα Ροζάκη και ο 5χρονος γιος της ζητούν τη βοήθεια όλων μας

Η γνωστή αρθρογράφος Ιωάννα Ροζάκη, η οποία πολλές φορές έχει ηγηθεί εκστρατειών για να βοηθηθούν πάσχοντες συνάνθρωποί μας, ωστόσο αυτή τη φορά ζητά η ίδια την αλληλεγγύη μας.

Ο 5χρονος γιος της κα. Ροζάκη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας από την γέννησή του και χρειάζεται να νοσηλευθεί στην εξειδικευμένη ερευνητική κλινική της Μεγάλης Βρετανίας Great Ormond Street Hospital.

Διαβάστε όσα γράφει η ίδια:

«Ο Δημητράκης είναι 5 ετών σήμερα. Είναι δίδυμος μονοζυγωτικός και γεννήθηκε 2 κιλά 33 εβδομάδων. Μόλις γεννήθηκε αμέσως διασωληνώθηκε και έκανε εγχείρηση ολική διαφραγματοκήλη.

Σε ηλικία 8 μηνών άρχισε τις αιματεμέσεις, που άλλοτε γυρίζει όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας με ασθενοφόρα και C130, σε κωματώδη κατάσταση, μεταγγίζεται και τρώει παρεντερικά και άλλοτε έπειτα από 15ωρες συντηρητικά το ξεπερνά.

Είναι το πρώτο περιστατικό σε όλη την Ελλάδα. Διάγνωση δεν υπάρχει παρόλο που η ζωή του βρίσκεται σε ΚΙΝΔΥΝΟ σε κάθε περιστατικό αιματέμεσης. Ο Δημήτρης χρειάζεται ειδικευμένο ερευνητικό νοσοκομείο και εξειδικευμένη ομάδα ιατρών, ώστε να γίνει η διάγνωση. Επείγει να μεταφερθεί στο μεγαλύτερο παιδονοσοκομείο της Ευρώπης.

Παρακαλούμε από τα βάθη της καρδιάς μας οποίος μπορεί ας μας βοηθήσει, ώστε ο Δημήτρακης να κάνει το ταξίδι της ελπίδας.

Το κόστος ξεπερνά τις δυνατότητες μας, μιας που ανέρχεται στις 100.000 ευρω. Αρ. Λογαριασμού Τράπεζα Πειραιώς 5765048515244 και IBAN GR 94 0172 7650 0057 6504 8515 244 .

Δικαιούχος η μαμά του Δημητράκη, Ροζάκη Ιωάννα»

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: