Χαλκιδική: Οι αρχές ερευνούν κτηνοτρόφο για τον βιασμό της 22χρονης – Με άλλοθι ο κατάδικος

Την Παρασκευή τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA που αναμένεται ότι θα δείξουν τον δράστη – Αύριο απολογείται ο 56χρονος κατάδικος, που όμως έχει άλλοθι από σωφρονιστικό υπάλληλο 

Ανατροπή σημειώνεται στην υπόθεση βιασμού 22χρονης σε ερημική παραλία της Χαλκιδικής, καθώς ο 56χρονος κατάδικος που είχε αναγνωριστεί από την ίδια ως δράστης, είχε άλλοθι που επιβεβαιώνεται από σωφρονιστικό υπάλληλο. Αντίθετα, οι αρχές έχουν θέσει στο μικροσκόπιό τους έναν κτηνοτρόφο, ενώ αναμένονται την Παρασκευή τα αποτελέσματα του DNA, που αναμένεται ότι θα δείξουν τον δράστη της επίθεσης.

Η δικηγόρος της 22χρονης Ανθούλα Ανάσογλου δήλωσε στην ΕΡΤ ότι το κορίτσι βιάστηκε, κάτι που είναι ξεκάθαρο από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις. «Το άτομο την άρπαξε και την έσυρε στην παραλία για να ικανοποιήσει τις κτηνώδεις ορέξεις του», σημείωσε.

Η κοπέλα αναγνώρισε τον 56χρονο κατάδικο ως δράστη του βιασμού τρεις φορές. Ωστόσο ο ίδιος, που θα απολογηθεί αύριο, μετά και την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του, έχει άλλοθι.

«Υπάρχει κι άλλο πρόσωπο γιατί ο δράστης που απολογείται την Παρασκευή έχει δώσει ένα άλλοθι το οποίο επιβεβαιώνεται από σωφρονιστικό υπάλληλο. Οι δυο φερόμενοι δράστες μοιάζουν πολύ εμφανισιακά αλλά σίγουρα τα εργαστηριακά αποτελέσματα θα δείξουν ποιος ακριβώς είναι γιατί υπάρχει και DNA από το κορίτσι».

Η νεαρή συγκλονισμένη για όσα συνέβησαν την ώρα, που πήγε για μπάνιο, περιέγραψε το περιστατικό λέγοντας: «Ξάπλωνα στην πετσέτα και ήρθε κάποιος κι άρχισε να μου μιλάει, με ρωτούσε διάφορα, πώς με λένε και τέτοια, αλλά τον αγνόησα. Έβλεπα προς τη θάλασσα. Όταν γύρισα την πλάτη ξαφνικά μου επιτέθηκε, με χτύπησε και με βίασε».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckfeen6y6qeh)

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: