We fall for Shopping: Αυτά είναι τα κορυφαία ρούχα, αξεσουάρ και deco items του φετινού φθινοπώρου

Το φθινόπωρο αποτελεί διαχρονικά την εποχή της ανανέωσης, μία εποχή που μας γεμίζει με όρεξη για νέα ξεκινήματα. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η περίοδος που διανύουμε βρίσκει τις περισσότερες από εμάς να κάνουμε αγοραστικές περιηγήσεις στα αγαπημένα μας εμπορικά κέντρα, προκειμένου να βρούμε τις στυλιστικές επιλογές, που θα ανανεώσουν τόσο την γκαρνταρόμπα, όσο και το σπίτι μας.

Πού αξίζει να επενδύσουμε περισσότερο, λοιπόν, σε ό,τι αφορά στις αγορές μας; Κυρίως σε αξεσουάρ που αποτελούν καθημερινούς μας «συμμάχους», σε αθλητικά outfits που είναι στυλάτα και άνετα, σε καθημερινά αλλά περισσότερο κομψά ρούχα για το γραφείο και τη βόλτα, σε φθινοπωρινά και χειμερινά υποδήματα τα οποία μπορούμε να συνδυάζουμε εύκολα με κάθε μας look και φυσικά, σε deco items που δίνουν έναν «αέρα» ανανέωσης στους χώρους μας.

Στη λίστα που ακολουθεί, λοιπόν, θα βρεις κάποιες από τις δικές μας προτάσεις για το φετινό φθινόπωρο και τον ερχόμενο χειμώνα, με έμπνευση από τις πρόσφατες τάσεις της μόδας, της ομορφιάς και της εσωτερικής διακόσμησης, που βρήκαμε στην πρόσφατη αναζήτησή μας στο Mediterranean Cosmos.

Επένδυσε στην πιο στυλάτη εκδοχή του athleisure style

Το athleisure είναι το στυλ που κυριαρχεί και αυτό το φθινόπωρο στη μόδα και μάλιστα, με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Ουσιαστικά, αν ακολουθείς τις τάσεις της μόδας και θέλεις να αισθάνεσαι άνετη με τα ρούχα που φοράς, καλείσαι να επενδύσεις σε αθλητικά κομμάτια, τα οποία μπορείς να συνδυάζεις με τέτοιον τρόπο, ώστε να δημιουργείς και πιο κομψά look, για τις βόλτες στην πόλη. Συνδυάζοντας, δηλαδή, μία φούστα με ένα crop hoodie ή μία φόρμα και ένα κολάν με ένα πιο κομψό σακάκι και δερμάτινα αρβυλάκια, θα δημιουργείς σύνολα που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι άνεση και αυτοπεποίθηση, ενώ την ίδια ώρα θα αποπνέουν κομψότητα.

Οι προτάσεις μας: Δες το γυναικείο crop hoodie με την κουκούλα που βρήκαμε στο Bdtk στο Mediterranean Cosmos και το παντελόνι cargo με το μακρυμάνικο τοπ, που ανακαλύψαμε στο κατάστημα hunkemoller, στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα. Πρόκειται για ένα σούπερ άνετο σετ φόρμας για μία ολοκληρωμένη εμφάνιση, που θα σε βοηθά να χαλαρώνεις με στυλ.

We fall for Shopping: Αυτά είναι τα κορυφαία ρούχα, αξεσουάρ και deco items του φετινού φθινοπώρου

Τα κομψά outfits που φέρνουν την άνεση σε πρώτο πλάνο

Σε ό,τι αφορά στη μόδα τους τελευταίους μήνες, μία είναι η λέξη-«κλειδί» που καθορίζει τις εμφανίσεις σου. Ο λόγος, φυσικά, για την άνεση. Αυτό σημαίνει πως καλείσαι να επιλέγεις ρούχα που όχι μόνο είναι στυλάτα και σου επιτρέπουν να δημιουργείς κομψά business και office look με ευκολία, αλλά σε κάνουν να νιώθεις και απίστευτη άνεση, δηλαδή ρούχα όπως εφαρμοστά τζιν που «αγκαλιάζουν» σωστά τις καμπύλες σου και έχουν απαλή υφή και εφαρμογή.

Οι προτάσεις μας: Δες το τζιν basic σε slim γραμμή, που βρήκαμε στο κατάστημα Mat. Fashion στο Mediterranean Cosmos από τη νέα F/W 2021-22 συλλογή του brand και το οποίο «αγκαλιάζει» τη γυναικεία σιλουέτα, αναδεικνύοντας τις καμπύλες. Μία ακόμη must πρόταση είναι και το τζιν Push Up Soft Touch από ντένιμ ύφασμα με εξαιρετικά απαλή υφή και μοτίβο με animal print, που ανακαλύψαμε στο κατάστημα Calzedonia. Διαθέτει πρακτικές τσέπες και στρογγυλεμένη ραφή σε σχήμα V στο πίσω μέρος για εφέ push up, καθώς και skinny εφαρμογή.

We fall for Shopping: Αυτά είναι τα κορυφαία ρούχα, αξεσουάρ και deco items του φετινού φθινοπώρου

Τα chic και αέρινα φορέματα που θα φοράς στο γραφείο και την έξοδο

Τα φορέματα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας κάθε γυναίκας, την περίοδο που διανύουμε. Γιατί; Διότι απλούστατα τα φοράς και… φεύγεις, είτε πρόκειται για το γραφείο, είτε για την έξοδο με την παρέα ή ακόμη και για ένα επαγγελματικό ραντεβού. Οι φλοράλ και οι animal print λεπτομέρειες, λοιπόν, έχουν και φέτος την «τιμητική» τους σε ό,τι αφορά στα αέρινα φορέματα, οπότε προτίμησε να επενδύσεις σε fashion items που περιλαμβάνουν αυτά τα στοιχεία.

Οι προτάσεις μας: Δες το φλοράλ μεσάτο μίντι φόρεμα με τη ζώνη που βρήκαμε στο Marks & Spencer και το μίνι φόρεμα με τις animal print λεπτομέρειες, το βολάν, την ελαστική μέση και το ζωνάκι δερματίνης που ανακαλύψαμε στο Regalinas στο Mediterranean Cosmos.

We fall for Shopping: Αυτά είναι τα κορυφαία ρούχα, αξεσουάρ και deco items του φετινού φθινοπώρου

Τα απαραίτητα αξεσουάρ για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Φθινόπωρο σημαίνει επιστροφή στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις και πιθανότατα η περίοδος που διανύουμε, σε βρίσκει εκτός σπιτιού, από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Τα βασικότερα items που χρειάζεσαι τώρα, λοιπόν, είναι τα εξής: Ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα αρβυλάκια -μία τάση που είναι top και αυτόν τον χειμώνα- τα οποία θα φοράς παντού και θα συνδυάζονται εύκολα με κάθε look και μία τσάντα η οποία θα είναι αρκετά στυλάτη και κομψή, για να σε συνοδεύει στο γραφείο και τη βόλτα, καθώς και αρκετά άνετη και μεγάλη, ώστε να χωράει ό,τι θέλεις. Βέβαια, επειδή ακριβώς θέλεις να μπορείς να συνδυάζεις εύκολα την καθημερινή σου τσάντα με κάθε σου look, προτίμησε ένα πιο «ασφαλές» και κλασικό χρώμα, όπως το καφέ.

Οι προτάσεις μας: Δες το CAFÉ NOIR δερμάτινο αρβυλάκι από το κατάστημα Sandy.S και την τσάντα χειρός Judith Bag από το brand Axel, που βρήκαμε στο Μediterranean Cosmos. Διαθέτει σούρες και αποσπώμενο λουράκι, ενώ στην προτείνουμε διότι εκτός από κομψή, μπορεί να κρατηθεί ως clutch ή να φορεθεί χιαστί. Όσο για το εσωτερικό της, είναι επενδυμένη με φόδρα και διαθέτει τσέπη με φερμουάρ.

We fall for Shopping: Αυτά είναι τα κορυφαία ρούχα, αξεσουάρ και deco items του φετινού φθινοπώρου

Η must deco προσθήκη για την ανανέωση του σπιτιού

Από τη λίστα με τα items που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σου αυτό το φθινόπωρο, δεν γίνεται να λείπει και κάποιο deco item, που θα φέρει τον «αέρα» της ανανέωσης στον χώρο σου. Και σε ό,τι αφορά στα κορυφαία διακοσμητικά για το σπίτι, ένα ρολόι είναι πάντα must, ειδικότερα για το σαλόνι σου.

Η πρότασή μας: Δες το επιτραπέζιο ρολόι της Karlsson, που βρήκαμε στο κατάστημα Octopus, στο Mediterranean Cosmos. Διαθέτει έναν μοναδικό σχεδιασμό, αφού η μορφή του μοιάζει με εκείνη των βιβλίων, γεγονός που σημαίνει ότι είναι ιδανικό για ράφια και βιβλιοθήκες!

We fall for Shopping: Αυτά είναι τα κορυφαία ρούχα, αξεσουάρ και deco items του φετινού φθινοπώρου

Τα απαραίτητα της φθινοπωρινής περιποίησης

Από τη μία πλευρά η αλλαγή του καιρού και η θερμοκρασία που έπεσε ξαφνικά και από την άλλη, τα αντισηπτικά προϊόντα που χρησιμοποιείς καθημερινά, για την προσωπική σου υγιεινή. Δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα, η επιδερμίδα των χεριών σου είναι και δείχνει ξηρή και ταλαιπωρημένη. Τι μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Να επενδύσεις στα beauty essentials της περιόδου που διανύουμε, δηλαδή σε μία λοσιόν χεριών και σώματος.

Η πρότασή μας: Δοκίμασε τη λοσιόν χεριών και σώματος Amber & Vanilla Hands & Body Lotion 250ml by Kinetics για 24ωρη ενυδάτωση με Shea butter, ανάλαφρη σύνθεση και υπέροχο άρωμα από κεχριμπάρι και βανίλια, που βρήκαμε στο κατάστημα Fairynails στο Mediterranean Cosmos -και θα μας θυμηθείς!

We fall for Shopping: Αυτά είναι τα κορυφαία ρούχα, αξεσουάρ και deco items του φετινού φθινοπώρου

Μήπως να βρεις και κάτι για εκείνον;

Αφού, λοιπόν, βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα και το σπίτι σου και να φροντίσεις και για την προσωπική σου περιποίηση, μήπως να πάρεις και κάτι για τον αγαπημένο σου, για να μην μείνει παραπονεμένος; Όπως εσύ, έτσι και εκείνος, έχει ανάγκη από outfits που θα τον συνοδεύουν με άνεση και στυλ από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με λίγα λόγια, δεν χρειάζεται να το ψάξεις πολύ, διότι ένα πουκάμισο είναι ό,τι χρειάζεται αυτή την περίοδο.

Η πρότασή μας: Ρίξε μία ματιά στο ανδρικό μακρυμάνικο πουκάμισο, που βρήκαμε στο κατάστημα THE BOSTONIANS στο Mediterranean Cosmos και να είσαι σίγουρη, πως θα τον εκπλήξεις ευχάριστα!

We fall for Shopping: Αυτά είναι τα κορυφαία ρούχα, αξεσουάρ και deco items του φετινού φθινοπώρου

Όποιο και αν είναι το στυλ σου, το σίγουρο είναι πως με μία εξόρμηση στο αγαπημένο σου εμπορικό κέντρο, θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις το στυλ και τους χώρους σου αυτό το φθινόπωρο και να υποδεχθείς ανανεωμένη τη νέα σεζόν. Μελέτησε καλά, λοιπόν, τη λίστα που ετοιμάσαμε με έμπνευση από τις συλλογές των καταστημάτων του Mediterranean Cosmos και με βάση τις κορυφαίες τάσεις στη μόδα, την ομορφιά και το home deco και δημιούργησε look ή εξόπλισε το σπίτι σου, με βάση το προσωπικό σου γούστο.

Περισσότερες πληροφορίες στο mediterraneancosmos.gr ή τις σελίδες του Mediterranean Cosmos στο Facebook και το Instagram

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: