Βροχή καταγγελιών για Σπέισι: “Έβαζε χέρι σε κάθε άνδρα κάτω των 30 ετών”

Πλήθος καταγγελιών έχει συγκεντρωθεί τα τελευταία 24ωρα για τον ηθοποιός Κέβιν Σπέισι, οι οποίες βεβαίως κάνουν το γύρο του κόσμου από επιθέσεις που έκανε σε βάρος νεαρών ανδρών.

Έπειτα από τον Άντονι Ράπ, τον ηθοποιό που περιέγραψε πως ο Σπέισι ξάπλωσε επάνω του στο κρεβάτι του σπιτιού του, ο 35χρονος Μεξικανός ηθοποιός Ρομπέρτο Καβάζος με ανάρτησή του στο Facebook υποστηρίζει ότι ήταν ρουτίνα για τον διάσημο ηθοποιό να κυνηγάει νεαρούς σε ηλικία άνδρες ηθοποιούς.

«Έμοιαζε σαν η μοναδική προϋπόθεση για να σου βάλει χέρι ο Σπέισι ήταν να ήσουν άνδρας κάτω των 30 ετών» έγραψε ο ηθοποιός που συμμετείχε σε αρκετές παραστάσεις στο θέατρο Old Vic στο Λονδίνο την περίοδο που καλλιτεχνικός διευθυντής ήταν ο Σπέισι.

«Όλοι εμείς στο συγκεκριμένο θέατρο γνωρίζουμε ότι αρκετοί περισσότεροι θα βρουν το θάρρος να πουν την ιστορία τους στις επόμενες ημέρες και εβδομάδες» πρόσθεσε.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ από πόσους άκουσα την ίδια ιστορία. Ο Σπέισι τους προσκαλούσε δήθεν για να συζητήσουν για την καριέρα τους. Όταν έφταναν στο θέατρο τους περίμενε ένα σκηνικό πικνίκ με σαμπάνια και φώτα στη σκηνή. Κάθε ιστορία ήταν διαφορετική ανάλογα με το πόσο μακριά έφτανε το πικνίκ αλλά η τεχνική κάθε φορά ήταν η ίδια».

(?)

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: