Βραβείο κατασκευής στον αξονικό τομογράφο με LEGO

Το πρώτο βραβείο στους 9ους Πανελλήνιους Αγώνες Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών που πραγματοποιήθηκαν στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2016 Αιγάλεω κατάφερε να κερδίσει ο καθηγητής Φυσικής από το Γενικό Λύκειο Μακρύ Γιαλού, Μιχάλης Ορφανάκης για την εργασία του με θέμα: «Οπτικός Αξονικός Τομογράφος με LEGO – Αξονική Τομογραφία σε Gummy Bears».

Οι αγώνες με θέμα «Εφευρίσκοντας το μέλλον στην εκπαίδευση των Φυσικών Επιστημών» διοργανώθηκαν από το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Αιγάλεω και την Ελληνική Συντονιστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Οι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο – Ευρώπη» (Science on Stage – Europe).

Ο κ. Ορφανάκης μαζί με άλλους 8 εκπαιδευτικούς που κέρδισαν τα υπόλοιπα βραβεία θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους αντίστοιχους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Debrecen της Ουγγαρίας από 29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2017.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Μακρύ Γιαλού  με ανακοίνωσή τους συγχαίρουν τον εκπαιδευτικό του Σχολείου τους, καθηγητή  Φυσικής,  Μιχάλη Ορφανάκη,  για τη διάκρισή του, στους  9ους Πανελλήνιους Αγώνες Πειραμάτων και Κατασκευών.

«Ως σχολείο, στηρίζουμε την προετοιμασία του και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και στους αντίστοιχους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Debrecen της Ουγγαρίας από 29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2017», υπογραμμίζουν.

texnologia

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: